Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

12-08-2020

Concert Reviews


Dynamo Metalfest - Online Streaming Event
2020 gaat de boeken in als het jaar zonder festivals. Ook Dynamo Metalfest gaat dit jaar niet door. Tenminste, niet op de normale manier. Net als de concurrentie verzorgt ook dit Eindhovense metalfestival een aantal livestreams die je vanuit je luie stoel kan kijken. De versoepelingen van de coronamaatregelen komen echter op een gunstig moment, waardoor er in het IJssportcentrum toch een soort festival kan plaatsvinden. Per dag kunnen 250 bezoekers langskomen.

Batushka en Malevolent Creation
Metalconcerten zijn helaas een zeldzaamheid in onze hoofdstad. Wellicht dat de betrekkelijk nieuwe Q-Factory in Amsterdam-Oost daar in de toekomst verandering in gaat brengen. Op zaterdag 7 maart is het alvast raak wanneer Batushka en Malevolent Creation op de planken staan.

Blind Ego en Kingcrow
Blind Ego en Kingcrow touren samen door Europa. Aangezien Blind Ego het soloproject van RPWL-gitarist Kalle Wallner is en RPWL in Duitsland populairder is dan Kingcrow, staat eerstgenoemde daar als laatste op het podium. Vanavond in de matig gevulde grote zaal van Hedon zijn de rollen omgedraaid. De Italianen sluiten de woensdagavond in Zwolle af.

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020: