Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

27-10-2020

Concert Reviews


Obituary - Slowly We Rot livestream
Nu concerten door de pandemie bijna nergens meer in hun traditionele vorm door kunnen gaan, organiseren veel bands livestreams. Op die manier kunnen de artiesten toch optreden en kunnen de fans toch genieten van optredens. Vaak geven de bands dan ook speciale concerten, om het nog interessanter te maken. Zo ook Obituary, dat een driedelige concertreeks heeft samengesteld. De eerste avond speelt de band het debuut Slowly We Rot (1989) integraal, een week later opvolger Cause Of Death (1990), om de week daarna af te sluiten met een set speciale en minder bekende nummers.

Corey Taylor livestream
Nu Slipknot zijn tijd uitzit totdat de pandemie voorbij is om daarna de tournee ter promotie van het album We Are Not Your Kind (2019) weer te kunnen hervatten en Stone Sour voor onbepaalde tijd op non-actief staat, had Corey Taylor alle tijd om zijn langgekoesterde solo-plaat te maken. Afgelopen vrijdag was de release van CMFT (Corey Mother Fucking Taylor) en dat vierde de zanger met een uitbundige live-stream vanuit The Forum in Los Angeles. Vanachter een beeldscherm was Marcel erbij en hierbij vind je zijn verslag. 

Vader en Mass Worship
Zittend een (death)metalconcert bijwonen met maar honderd man; vóór de coronacrisis klonk dit niet per se uitnodigend. Maar nu de pandemie al een paar maanden aanhoudt en het gemis van cultuur steeds groter wordt, is dit voor velen een evenement om naar uit te kijken. Daar komt bij dat dit niet zomaar een concert is, maar één van de veteranen van Vader. Als voorprogramma nemen de Polen Mass Worship mee. Voor een selecte groep fans is dit reden genoeg om naar Uden af te reizen.

Oktober 2020:

September 2020:

Juli 2020:

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020: