Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-10-2021

Concert Reviews


Blackbriar en Aeranea
Eerder dit jaar was het dan eindelijk zover. Na drie ep's zag de eerste full-length The Cause Of Shipwreck van Blackbriar het levenslicht. Ter promotie van dat album doet de symfonische metalformatie momenteel een clubtour. Op zondag 10 oktober stond de groep rond zangeres Zora Cock in een uitverkochte kleine zaal van Luxor Live in Arnhem.

Jinjer, Hypno5e en Space Of Variations
"Nijmegen, are you happy to be at a normal show again?" Een luid gejuich stijgt op in Doornroosje terwijl Space Of Variations-frontman Dima Kozhuhar het publiek uitstekend bij de show betrekt. Eindelijk geen anderhalve meter meer of zitten aan tafeltjes, maar de pit in en staand headbangen. In het gejuich klinkt bevrijding en opluchting. Kozhuhars band staat samen met het Franse Hypno5e vanavond in het voorprogramma van zijn landgenoten van Jinjer.

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2021
Vrijdag 13 augustus 2021. Vanaf deze datum mogen er in België weer festivals plaatsvinden, mits de bezoekers aan de inmiddels welbekende corona-voorwaarden voldoen. En laat 13 augustus 2021 ook precies de eerste dag van het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival zijn. Van de corona-maatregelen die buiten de poorten gelden, is op het festivalterrein niets te merken. Als vanouds mag men eindelijk weer drie dagen helemaal losgaan.

Oktober 2021:

September 2021:

Augustus 2021:

Juni 2021:

Mei 2021:

April 2021:

Maart 2021: