Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

12-04-2021

Concert Reviews


Evanescence livestream
"Being in a band is awesome, but it is not my whole life." Voorafgaand aan de livesessie vanuit de Rock Falcon Studio in Franklin (Tennessee) beantwoordt Amy (Lynn) Lee in een Q&A-sessie open en eerlijk antwoorden van fans. "Er is wat dat betreft een reden dat er veel tijd tussen albums zit. Zeker tussen de laatste twee albums heb ik me afgevraagd of dit nu is wie ik ben of dat het een pad is dat ik gekozen heb. Ik ben dankbaar dat ik me daarna heb gerealiseerd dat muziek maken toch een groot deel is van wie ik ben."

Obituary - Slowly We Rot livestream
Nu concerten door de pandemie bijna nergens meer in hun traditionele vorm door kunnen gaan, organiseren veel bands livestreams. Op die manier kunnen de artiesten toch optreden en kunnen de fans toch genieten van optredens. Vaak geven de bands dan ook speciale concerten, om het nog interessanter te maken. Zo ook Obituary, dat een driedelige concertreeks heeft samengesteld. De eerste avond speelt de band het debuut Slowly We Rot (1989) integraal, een week later opvolger Cause Of Death (1990), om de week daarna af te sluiten met een set speciale en minder bekende nummers.

Corey Taylor livestream
Nu Slipknot zijn tijd uitzit totdat de pandemie voorbij is om daarna de tournee ter promotie van het album We Are Not Your Kind (2019) weer te kunnen hervatten en Stone Sour voor onbepaalde tijd op non-actief staat, had Corey Taylor alle tijd om zijn langgekoesterde solo-plaat te maken. Afgelopen vrijdag was de release van CMFT (Corey Mother Fucking Taylor) en dat vierde de zanger met een uitbundige live-stream vanuit The Forum in Los Angeles. Vanachter een beeldscherm was Marcel erbij en hierbij vind je zijn verslag.á

December 2020:

Oktober 2020:

September 2020:

Juli 2020:

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020: