Enquête

Serj Tankian zou er geen probleem mee hebben als System Of A Down hem zou willen vervangen door een andere leadvocalist. Vind jij dat de groep Tankian moet vervangen?

Ja, als dat betekent dat er eindelijk een nieuw studio-album komt
Ja, als dat betekent dat de band vaker in de Benelux gaat optreden
Ja, want Tankians vocalen zijn sowieso de zwakke schakel in de band
Ik vind het best, want Tankians werk buiten SOAD is toch interessanter
Nee, Serj Tankian is een essentieel element van System Of A Down
Nee, de groep moet juist gitarist/vocalist Daron Malakian vervangen
Nee, de groep moet juist bassist Shavo Odadjian vervangen
Nee, de groep moet juist drummer John Dolmayan vervangen
Het maakt mij niet uit, ik blijf sowieso wel fan van SOAD
Het maakt mij niet uit, SOAD is toch allang over zijn hoogtepunt
Het maakt mij niet uit, ik heb überhaupt geen interesse in die band
anders, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

Kalender
Vandaag jarig:
  • Brian May (Queen) - 77
  • Martin Powell (Cradle Of Filth) - 51
  • Robb Flynn (Machine Head) - 56
  • Russell Allen (Symphony X) - 53
  • Tom Gabriel Fischer (Celtic Frost) - 61
Concertreviews

Concertreviews


Avenged Sevenfold
Ook Avenged Sevenfold is bezig aan een Europese tournee waarbij tussen de festivals door nog headlinershows plaatsvinden. De band keert na zeven jaar terug naar de Amsterdamse Ziggo Dome, dat blijkbaar de enige Nederlandse zaal is waar de band nog optreedt. De vierkante 'dome' is verre van uitverkocht, aangezien de bovenste ring dicht is en er op de tribunes nog best wat plekken leeg zijn. Het is dan ook een maandagavond en net na Graspop, waar de band ook optrad.

Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills en Ektomorf
Zoals vele bands is ook Five Finger Death Punch bezig aan een Europese tournee waarbij tussen de festivals door nog headlinershows plaatsvinden. Inmiddels keert FFDP om het jaar terug naar Europa. In 2022 stond de band nog in het iets grotere RTM-Stage in Rotterdam, bijna twee jaar later (het scheelt een dag) keren Ivan Moody en zijn mannen terug naar AFAS Live in Amsterdam.

Babymetal en Deathbyromy
Na twee festivaloptredens vindt in Amsterdam de eerste eigen show plaats van Babymetal op de huidige Europese tournee. De Japanse mengeling van snoeiharde metal en lieftallige J-Pop is inmiddels geen hype meer, maar trekt al een jaar of tien veel bekijks. Zo ook op deze woensdagavond, wanneer de drie zangeressen en hun band in een volle AFAS Live staan.

Juni 2024:

Mei 2024:

April 2024:

Maart 2024:

Februari 2024:

Januari 2024:

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2024 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.