Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

08-12-2019

Concert Reviews


Jinjer, The Agonist, Khroma en Space Of Variations
Op het moment van schrijven zijn dertig van de achtendertig shows van de European Macro Tour 2019 uitverkocht. Overal lopen de zalen vol voor Jinjer. Overhyped? Ja, maar tevens is het de juiste band op het juiste moment en heeft deze iets speciaals in huis: de uitstraling en de vocale kwaliteiten van Tatiana Shmailyuk. Dat wil je van dichtbij zien en horen en vandaar dat na een uitverkocht Q-Factory in Amsterdam gisteren ook Dynamo te Eindhoven op een doordeweekse dag afgeladen is. Daarvan profiteren de voorprogramma’s Space Of Variations, Khroma en speciale gasten The Agonist.

Wardruna
Wardruna is een graag geziene gast in Nederland. De Grote Zaal van TivoliVredenburg is dan ook al maandenlang strak uitverkocht. En terecht, want de unieke muziek van dit Noorse collectief is van topniveau. Onder de bezielende leiding van Einar Selvik staat het succes eigenlijk van tevoren al vast.

Battle Beast en Cyhra
Met het vijfde album No More Hollywood Endings onder de arm reist Battle Beast een maand lang door Europa. De enige halte in Nederland is Dynamo te Eindhoven op zondagavond 24 november. Aldaar zijn zo’n driehonderd toeschouwers, waaronder veel fans, die de ervaren mannen van Cyhra de concertavond zien openen.

November 2019:

Oktober 2019:

September 2019:

Augustus 2019:

Juli 2019:

Juni 2019:

Mei 2019:

April 2019:

Maart 2019:

Februari 2019:

Januari 2019: