Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

11-12-2019

Interviews


Porselain
Porselain ... nooit van gehoord? Dat kan kloppen, want het is een nieuwe band die experimentele muziek maakt en Kunst met een grote K schrijft. Het gaat bij dit kwartet verder dan alleen muziek. Artwork en aankleding zijn belangrijke aspecten binnen het totaalplaatje. Micky Huijsmans geeft er graag uitleg over en blikt tevens terug op haar verleden bij End Of The Dream. Tevens zet de Bossche zangeres uiteen wat er zo gaaf is aan Billie Eilish en dingen zelf doen.
The Dirty Denims
De Nederlandse happy hardrockformatie The Dirty Denims brengt binnenkort zijn derde ep, getiteld Ready, Steady, Go! - Part 1, uit met daarop zes aanstekelijke rocksongs die doen denken aan de jaren zeventig en tachtig. Over onder meer het nieuwe werk, de geschiedenis van de groep, het artwork en het nummer Thunder From Down Under stelde ik zangeres Mirjam Sieben een aantal vragen.
Nemesea
Na het vertrek van Manda Ophuis moesten de heren van Nemesea op zoek naar een nieuwe zangeres. Uit de audities kwam Sanne Mieloo als beste kandidate naar voren. Met het uitbrengen van White Flag ging voor haar een wens om een album uit te brengen in vervulling. In dit interview leer je de in Oostenrijk woonachtige zangeres beter kennen. Ze vertelt onder andere over de bijzondere manier waarop ze bij de alternatieve rockgroep terecht is gekomen, over haar veelzijdige carrière, over het schrijfproces van de nieuwe plaat en de plannen om live op te treden.

December 2019:

November 2019:

Oktober 2019:

September 2019:

Augustus 2019:

Juli 2019:

Juni 2019:

Mei 2019:

April 2019:

Maart 2019:

Februari 2019:

Januari 2019:


Er zijn 1188 interviews op Metalfan.nl