Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

05-06-2020

Interviews


Vandenberg
Adrian Vandenberg was lekker bezig met zijn band Moonkings, maar plots is daar de wederopstanding van Vandenberg. Voor velen is dit een aangename verrassing, maar onverwachts is het wel. Gelukkig heeft de gitarist een plausibele verklaring om weer verder te gaan met Vandenberg. Bovendien is er met 2020 een ouderwets goede plaat gemaakt. Helaas gooit het coronavirus roet in het eten als het gaat om het voorstellen van de nieuwe line-up op het podium. Maar Adrian ziet ook de positieve kanten van het thuiszitten tijdens de crisis. Het komt allemaal aan bod in ons gesprek met Adje.
Warbringer
Thrash metal is weer helemaal terug. Eén van de albums die dat bewijzen, is het nieuwe Weapons Of Tomorrow van Warbringer. Het is ondertussen het zesde album van deze Amerikanen en behoort tot de beste in hun bewonderenswaardige discografie. Zanger en origineel bandlid John Kevill toont zichzelf praatgraag en wijdt uit over de huidige metalscene, oorlog, de pandemie en natuurlijk het nieuwe album.
X Raiders
De Nederlandse band X Raiders bracht recent zijn tweede album Weltschmerz '89 uit. Het vijftal maakt, zoals zij dat zelf noemt, Turboglam. De zeer vermakelijke mengelmoes van diverse hardrock- en metalstijlen kan rekenen op veel enthousiasme. Ik stelde het kwintet een aantal vragen over onder meer het nieuwe album, de samenwerking met topproducent Attie Bauw en wat te doen wanneer een pandemie roet in het eten van een wereldtournee gooit.

Mei 2020:

April 2020:

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020:


Er zijn 1202 interviews op Metalfan.nl