Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

17-01-2021

Interviews


Razend
Het heeft wat langer geduurd dan gepland, maar eindelijk is er nieuw werk van Razend uit Tilburg. Let’s Goat! is de eerste echte full-length en het album is slechts gelimiteerd verkrijgbaar via de Facebook-pagina van de band. Marc sprak met zangeres Corinne van den Brand over de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, de nieuwe plaat en de terugkeer van Boktor.
Ad Infinitum
Eerder dit jaar interviewden we Melissa Bonny van Ad Infinitum. Het debuutalbum van de symfonische metalformatie werd zeer positief onthaald. Omdat er geen shows mogelijk waren en de muzikanten toch bezig wilden blijven en de fans wat wilden bieden, komt er op 4 december een akoestische versie van Chapter I: Monarchy uit. Reden genoeg om nogmaals met de in Denemarken woonachtige, Zwitserse zangeres contact op te nemen en met haar te praten over wat persoonlijkere zaken, de activiteiten in het jaar 2020 en de toekomstplannen.
Eleine
Eind november komt Dancing In Hell van Eleine uit. Het is de derde full-length van de Zweedse symfonische metalband rond levenspartners Rikard Ekberg en Madeleine "Eleine" Liljestam. Het componistenduo praat ons graag bij over de ontwikkelingen rond de band, full-time muzikant zijn in deze bijzondere tijd, het belang van de steun van Patreons, Metal Archives, easter eggs en Zweedse chocoladeballetjes.

December 2020:

November 2020:

September 2020:

Augustus 2020:

Juli 2020:

Juni 2020:

Mei 2020:

April 2020:

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020:


Er zijn 1221 interviews op Metalfan.nl