Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

12-08-2020

Interviews


Avatar
Het tijdperk van de koning is voorbij. Avatar Country ligt achter ons. De Zweedse band komt nu met Hunter Gatherer, een drie kwartier durend epos dat geen verband houdt met het voorgaande conceptalbum. Zanger Johannes Eckerström geeft tekst en uitleg over de plaat, vertelt over de headlineshow op Alcatraz Hard Rock & Metal Festival en is onzeker over wanneer we Avatar weer op een podium kunnen zien.
Dark Sarah
Er zijn nogal wat dingen veranderd in het kamp van Dark Sarah. De symfonische metalformatie zag zanger JP Leppäluoto vertrekken om zich volledig te kunnen concentreren op zijn succesvolle solocarrière, maar tekende wel bij het grote Napalm Records. Via die maatschappij verscheen kort geleden Grim, het eerste hoofdstuk in het fictieve, magische verhaal rondom Luna. De hoogste tijd om zangeres Heidi Parviainen een aantal vragen over de veranderingen bij de productieve band te stellen.
Dee Snider
Met For The Love Of Metal heeft Dee Snider eindelijk een album gemaakt dat zeer goed in de smaak viel bij het grote publiek. De 65-jarige zanger kon niet anders dan op tournee gaan. Had hij met het einde van Twisted Sister echter niet aangegeven dat de energieke frontman niet oud wilde worden op het podium? Aan Metalfan.nl vertrouwt Dee toe dat hij heeft gemerkt dat de jaren inderdaad beginnen te tellen. "Mijn ego laat echter niet toe dat ik een mindere show geef aan mijn fans." Zijn ervaring op het podium als zestiger komt ruimschoots aan bod, evenals de nieuwe liverelease For The Love Of Metal Live zijn gastbijdrage op het nieuwe Ayreon-album.

Augustus 2020:

Juli 2020:

Juni 2020:

Mei 2020:

April 2020:

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020:


Er zijn 1213 interviews op Metalfan.nl