Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

12-06-2021

Interviews


Evile
Evile is terug van weggeweest! Na een jarenlange stilte is er eindelijk weer een nieuw album verschenen, genaamd Hell Unleashed. Dat is voor de gemiddelde thrashmetalfan goed nieuws. Gitarist, zanger en een van de oprichters Ol Drake vertelt daarom passievol over het nieuwe album, zijn nieuwe rol in de band en de reden van de lange afwezigheid.
Blackbriar
1.653 backers zorgden er gezamenlijk voor dat 278% van het initiële crowdfundingdoel werd bereikt. Een ongelooflijk succes voor het Assense Blackbriar, dat na drie ep’s een full-length op de markt brengt. René Boxem, de drummende songwriter en manager van de symfonische metalformatie, geeft vanuit de opslagruimte, tussen het inpakken van alle pre-orders door, een dag voor de releasedatum graag tekst en uitleg over de DIY-mentaliteit die de groep zo ver heeft gebracht, investeren in de toekomst, beter willen worden, de belangrijke rol van Joost van den Broek en het visuele aspect.
Burning Witches
Vorig jaar verscheen het derde album Dance With The Devil van Burning Witches en de eerste met de Nederlandse zangeres Laura Guldemond. Hoewel de uitgebreide tourplannen in de prullenbak konden, heeft de heavymetalband met Zwitserland als thuisbasis de coronacrisis prima weten te doorstaan. Het grote voordeel was dat Laura dit keer eens goed kon zitten voor de teksten van de nieuwe release Witch Of The North. Optredens waren ditmaal geen afleiding, hoewel Burning Witches er wel een aantal heeft mogen doen tijdens de pandemie. Ze vertelt er alles over in dit gesprek.

Juni 2021:

Mei 2021:

April 2021:

Maart 2021:

Februari 2021:

Januari 2021:


Er zijn 1231 interviews op Metalfan.nl