Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

03-08-2020

Interviews


Dee Snider
Met For The Love Of Metal heeft Dee Snider eindelijk een album gemaakt dat zeer goed in de smaak viel bij het grote publiek. De 65-jarige zanger kon niet anders dan op tournee gaan. Had hij met het einde van Twisted Sister echter niet aangegeven dat de energieke frontman niet oud wilde worden op het podium? Aan Metalfan.nl vertrouwt Dee toe dat hij heeft gemerkt dat de jaren inderdaad beginnen te tellen. "Mijn ego laat echter niet toe dat ik een mindere show geef aan mijn fans." Zijn ervaring op het podium als zestiger komt ruimschoots aan bod, evenals de nieuwe liverelease For The Love Of Metal Live zijn gastbijdrage op het nieuwe Ayreon-album.
Tiberius
Hoewel het Britse Tiberius al in 2014 werd opgericht, is het onlangs verschenen A Peaceful Annihilation pas het debuutalbum. De heren ontvangen echter niets dan lovende kritieken. Het is dan ook de hoogste tijd voor een nadere kennismaking.
Primal Fear
De Duitsers en Zweed van Primal Fear maken al jaren goede platen. Ook het nieuwe Metal Commando is weer een sterk heavymetalalbum geworden. Zanger Ralf Scheepers is in zijn nopjes, ook al gooit het coronavirus roet in de tourplannen van dit jaar. De band heeft het wel weer aangedurfd om een videoclip te maken tijdens de crisis. Ralf vertelt hoe dat is gegaan, maar laat eerst weten hoe hij zijn brood verdient nu de tourinkomsten zijn weggevallen.

Augustus 2020:

Juli 2020:

Juni 2020:

Mei 2020:

April 2020:

Maart 2020:

Februari 2020:

Januari 2020:


Er zijn 1211 interviews op Metalfan.nl