Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

27-09-2021

Interviews


Jinjer
Kort geleden vond Alcatraz plaats, één van de weinige gelegenheden om een zomerfestival te bezoeken. Een van de blikvangers daar was Jinjer. Enkele dagen voor het optreden spraken we met bassist Eugene Abdukhanov over het nieuwe album Wallflowers, waaronder het voldoen aan een verwachtingspatroon en de uitdagingen voor zangeres Tatiana Schmayluk die gepaard gaan met de complexiteit van het nieuwe songmateriaal.
Red Fang
Na de release van Only Ghosts hebben we vijf jaar moeten wachten, maar recentelijk kwam dan toch eindelijk het vijfde studioalbum uit van Red Fang, getiteld Arrows. De nieuwe plaat van deze Amerikanen was al enige tijd klaar, maar werd door de coronapandemie uitgesteld. Drummer John Sherman vertelt er alles over.
Dee Snider
Vroeger gooide Dee Snider Cannibal Corpse-cd’s in de prullenbak, tegenwoordig nodigt hij Corpsegrinder uit om te komen grunten op zijn nieuwste release Leave A Scar. De 66-jarige frontman blijft graag relevant in de metalscene. Daarom is dit werkstuk wederom een knallende, eigentijdse metalplaat geworden. Net als For The Love Of Metal uit 2018 is deze tot stand gekomen met hulp van Hatebreed-zanger Jamey Jasta als producer. Het is dankzij COVID-19 dat er überhaupt een nieuwe plaat is gekomen. Snider legt het allemaal uit in dit gesprek.

Augustus 2021:

Juli 2021:

Juni 2021:

Mei 2021:

April 2021:

Maart 2021:

Februari 2021:

Januari 2021:


Er zijn 1240 interviews op Metalfan.nl