Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

13-11-2019

Win kaarten voor Battle Beast

No More Hollywood Endings is de titel van het nieuwe album van Battle Beast, dat eerder dit jaar uitkwam. Afgelopen zomer nog stond de Finse band op Into The Grave, deze maand is de band rondom frontvrouw Noora Louhimo weer op tour voor de nieuwe plaat.

Op zondag 24 november komt Battle Beast naar Dynamo in Eindhoven en dat belooft weer een waar feest te worden. Om de avond te openen komt Cyhra mee, de band met onder meer ex-Amaranthe-zanger Jake E en ex-In Flames-gitarist Jesper Strömblad in de gelederen.

Zondag 24 november dus, in Dynamo te Eindhoven. Wil je kans maken op twee kaarten voor deze show, stuur dan nu je naam en emailadres in. Misschien zien we jou dan binnenkort bij Battle Beast in Eindhoven!


 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Loud Noise.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 16 november 2019. Medewerkers van Metalfan.nl en Loud Noise zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.