Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

20-01-2020

Win kaarten voor Port Noir

Win kaarten voor Port Noir in Amsterdam

Vorig jaar bracht Port Noir het album The New Routine uit. Deze Zweedse band gooit al langere tijd hoge ogen, onder meer met diverse optredens op Euroblast. Onlangs was de band ook nog te zien op Eurosonic.

Komende week is Port Noir wederom in Nederland te zien. Op vrijdag 24 januari spelen de mannen in de Melkweg te Amsterdam. Wil je daarheen? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen kaarten weggeven. Om kans te maken op twee tickets, hoef je niets te doen! Nou ja, alleen je naam en emailadres invullen. Doe dat snel, want misschien zien we jou dan op 24 januari bij Port Noir in de Amsterdamse Melkweg!


 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Melkweg, Amsterdam.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 22 januari 2020. Medewerkers van Metalfan.nl en Melkweg Amsterdam zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.