Enquête

Welke protestsong over de impact van de mensheid op de natuur of het klimaat spreekt jou het meest aan?

Annihilator – Stonewall
Atheist – Mother Man
Cattle Decapitation – Manufactured Extinct
Disturbed – Another Way To Die
Earth Crisis – Inherit The Wasteland
Gojira – Amazonia
Kamelot – The Human Stain
Kreator – Toxic Trace
Lamb Of God – Reclamation
Megadeth – Countdown To Extinction
Metallica – Blackened
Napalm Death – On The Brink Of Extinction
Nevermore – Matricide
Nuclear Assault – Critical Mass
Ozzy Osbourne – Revelation (Mother Earth)
Parkway Drive – Dark Days
Sacred Reich – Crimes Against Humanity
Saxon – Hole In The Sky
Sepultura – Biotech Is Godzilla
Soundgarden – Hands All Over
System Of A Down – ATWA
Tesseract – Eden
Testament – Greenhouse Effect
Vektor – Dying World
een andere protestsong over milieu- of klimaatproblemen

[ Uitslag | Enquêtes ]

    19 februari:
  • Decapitated, Black Tongue, Archspire en Inferi
  • Gojira, Alien Weaponry en Employed To Serve
  • Katatonia, Sólstafir en SOM
  • Swallow The Sun en Avatarium
  • Tony Macalpine
Kalender
Vandaag jarig:
  • Clive Edwards (UFO) - 69
  • Daniel "Dani" Férnandez (Dark Moor) - 48
  • Jake Fredén (Nostradameus) - 42
  • Jan-Marco Becker (Superior) - 48
  • Jeff Pilson (Dokken) - 57
  • Kazco Hamano (The Black Mages) - 52
  • Peter "Pepe" Lyse Hansen (Hatesphere) - 43
  • Robert Palmer (The Power Station)† - 73
  • Rod Evans (Deep Purple) - 75
Review

Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
Jaar van release: 2008
Label: EMI Records
Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
  • Alcoholvrij bier
  • St. Anger
  • De Betuwelijn
  • Konthaar
  • Croutons
  • Spam
  • Blu-Ray
  • Jar Jar Binks
  • Rottumerplaat
  • Coca Cola Zero
  • Zonnebanken
  • Oprah
  • "Werkverkeer" stickers
  • Oorwarmers in de zomer
  • Je stuitje
  • Condooms voor de paus
  • Louis Van Gaal
  • Hart Van Nederland
  • Slipknot's #3
  • Sonja Bakker in Ethiopië
  • Tofik Dibi
  • Het ouderwetse stratenboek
  • Mentholsigaretten
  • Namaak Red Bull
  • Nordic walking in Nederland
  • iPod Nano
  • Oranjeboom
  • Tepels bij een man
  • OS/2
  • Mixdrankjes in blik
  • Slipknot's #5
  • De scroll-lock toets
  • Dries Roelvink
  • Biefstuk voor Marianne Thieme
  • Potpourri
  • DRM
  • Jan Mulder
  • Rivella
  • Spaarlampen voor blinden
  • Hamsters
  • Leen van Frisia
  • WMA-bestanden
  • Kabinet Balkenende IV
  • Emo
  • The Matrix Reloaded
  • The Matrix Revolutions
  • Vleesvervangers
  • Ella Vogelaar
  • 1 en 2 eurocent munten
  • Patty Brard
  • Het lage BTW-tarief voor kappers
  • De Rijdende Rechter
  • Comité voor ex-moslims
  • Wallonië
  • Paris Hilton
  • Cola in Jack Daniels
  • Asbakken in de kroeg (nou ja, vanaf 1 juli)
  • Gaten in je kaas
  • Windows Vista

    Allen zijn overbodig, net als Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989. Elk nummer op deze cd behoor je al op het oorspronkelijke album te hebben.

    Tracklist:
    1. Churchill's Speech
    2. Aces High (live)
    3. 2 Minutes To Midnight
    4. The Trooper
    5. Wasted Years
    6. Children Of The Damned
    7. The Number Of The Beast
    8. Run To The Hills
    9. Phantom Of The Opera (live)
    10. The Evil That Men Do
    11. Wrathchild (live)
    12. Can I Play With Madness
    13. Powerslave
    14. Hallowed Be Thy Name
    15. Iron Maiden (live)

  • Reviewer: Tonnie
    Toegevoegd: 29 april 2008

    Meer Iron Maiden:

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van iron_dennis op 29-04-2008 om 12:17u

    Helemaal mee eens en Rod Smalwood is een vette zakkenvuller! Wat een overbodige release!

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van DirkGrijs op 29-04-2008 om 12:28u

    Ha! :P Heerlijk!

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van thedeedster op 29-04-2008 om 13:32u

    Chapeau voor de recensie! Ik heb echt de ballen uit mijn broek gelachen en ben het 100% met de schrijver eens.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van bruce op 29-04-2008 om 14:00u

    haahah condooms voor de paus

    en je hebt gelijk echt overbodig

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Smetsar op 29-04-2008 om 14:07u

    Eén van de origineelste reviews die ik al gelezen heb! :D

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Kees op 29-04-2008 om 16:20u

    De helft van de Maiden releases is overbodig...

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Robbie op 29-04-2008 om 16:48u

    Haha, ik dacht eerst dat ik iets verkeerds had aangeklikt toen ik de lijst zag!

    Geweldige review, deze humor kan ik zeker waarderen!
    En Tonnie heeft nog gelijk ook....

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van ZardoZ op 29-04-2008 om 17:52u

    Ik mis de laatste paar studioalbums van Iron Maiden in het rijtje :)

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Rinus op 29-04-2008 om 18:50u

    Humor, humor Humor,

    Kwartje van kok
    Nederlands elftal
    Wouter Bos
    OV chipcard

    Deze staan op de japanse 3 CD uitgave

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Alex op 29-04-2008 om 19:28u
    Score: 100 / 100

    voor de cover....

    de inhoud kan voor de rest beter gebruikt woren als onderzettertje, Ron Smallwallet zal wel weers een blut zijn geweest. Ben benieuwd met welke verzamelaar ze volgend jaar komen.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Squidward op 29-04-2008 om 20:34u

    Namaak Red Bull

    Hier ben ik het niet mee eens! Ik heb liever een Namaak Red Bull van 30 centjes dan zo'n dure van 1.30.

    Inderdaad erg overbodig deze release overigens

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van metalkef op 29-04-2008 om 21:17u
    Score: 100 / 100

    hahahahahahaha leuke review! Overbodig is het album zeker, maar de muziek is natuurlijk geweldig.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Rob G op 30-04-2008 om 02:03u

    Hahaha, coole review!

    Maaaaar, zoals Squid al zegt, Namaak Red-Bull is prima spul, en ik vind het ook wel lekker als een chickie aan mijn tepels zit, verder: helemaal mee eens! ;)

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van margrave op 01-05-2008 om 23:59u

    nie zagen over jar jar binks of st anger.

    they rule:p

    vo de rest groot gelijk. i love maiden. maar heb een grote hekel aan de zoveelste best offs.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van SpakenburgMetal op 02-05-2008 om 19:31u

    Wat is er mis met konthaar (dan heb ik het niet over haar bij vrouwen?)

    Verder is het helemaal waar, ben groot Maiden fan, maar dit is echt te gek.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Een Metalfan op 03-05-2008 om 22:22u

    he SpakenburgMetal als jij ons kan vertellen waar konthaar nou voor dient dan horen we het graag.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Jouke op 04-05-2008 om 20:47u
    Score: 90 / 100

    als je het niet moet moet je het niet kopen, klaar als een klontje. lees wat rod smallwood er over te zeggen heeft. heb je het niet gedaan, mondje dicht.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van rob kalter op 15-07-2008 om 13:17u
    Score: 95 / 100

    Hoi allemaal, Rod Smallwood heeft duidelijk aangegeven dat dit album voor de nieuwe fans is die niet alle orginele albums hebben.
    En natuurlijk levert het geld op maar de metal scene krijgt een nieuwe generatie fans en met dit album heb je een aardige samenvatting van het werk van Iron Maiden uit deze periode plus wat hits dus hoeven de nieuwe fans geen 7 albums te kopen.

    Ik vindt het jammer Tonnie dat je daar geen rekening mee hebt gehouden.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Een Metalfan op 16-01-2011 om 22:49u

    hahaha briljant.

    Iron Maiden - Somewhere Back In Time: The Best Of 1980-1989
    Reactie van Een Metalfan op 26-08-2015 om 18:56u

    geniaal! De review bedoel ik.

    Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.