Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

19-10-2020

Dimevision - Vol 1: That's The Fun I Have (dvd)
Jaar van release: 2007
Label: Locomotive Music
Dimevision - Vol 1: That's The Fun I Have (dvd)
Gasten die blijven slapen, wakker maken met vuurwerk. Met brandwonden gewoon lachen. Splinternieuwe banden van een truck in drie minuten kapot rijden. Dingen laten exploderen. Zuipen en blowen. Feestjes houden waarbij na afloop niemand meer kan lopen. Vind je zo’n dingen grappig dan is deze dvd gschikt voor je. Hoewel vergeleken met de streken op de Pantera dvd 3 Vulgar Videos From Hell is dit maar lauwe pap.

Ben je echter op zoek naar een mooie biografie over de legendarische gitarist Dimebag Darrel die werd vermoord dan kom je van een ijskoude kermis thuis. Dimevision is niets meer dan een onlogische collectie van fragmentjes uit het wilde leven van Dimebag. Muzikaal krijgen we enkel overbodige solo’s te horen en wordt er nergens een volledige song van Pantera of Damageplan getoond. Enkel de videobeelden van een Pantera concert uit 1984 (!) waarbij de heren (met Dimebag ook op zang!) Seek and Destroy van Metallica covert, zijn echt interessant. Een gemiste kans dus en het tweede deel hoeft er van mij ook niet te komen.

Reviewer: Kristof
Toegevoegd: 6 april 2007

Meer Dimevision:

[ Terug naar de Album Reviews ]

Dimevision - Vol 1: That's The Fun I Have (dvd)
Reactie van Een Metalfan op 07-04-2007 om 15:51u
Score: 90 / 100

Ik vond het echt briljant, dit is puur zijn levensstijl. Eeen mooie biografie is niets voor hem vind ik dan. Maar inderdaad voor diegene die opzoek zijn naar wat mooi

Dimevision - Vol 1: That's The Fun I Have (dvd)
Reactie van Corne op 08-04-2007 om 12:46u
Score: 93 / 100

Ik heb me kapot gelachen! Dit hoort bij Dime, dit is hoe hij daar het leven ging! Prachtige Dvd

Dimevision - Vol 1: That's The Fun I Have (dvd)
Reactie van wimpio op 09-04-2007 om 21:11u
Score: 7 / 100

dit is toch super!!! als je de dvd;s kent van pantera is dit ook wel een mooie aanvulling... zekers lachwekkend... Dime lives... sneek, april 2007.