Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

20-10-2021

Preview: Hellfest 2018

Door Tonnie, maart 2018

Wat ooit begon als Fury Fest werd in 2006 hernoemd naar Hellfest: in het Franse Clisson vindt elke zomer een groot metalfestival plaats, dat de laatste jaren steevast binnen een mum van tijd is uitverkocht! In de loop der jaren is Hellfest uitgegroeid naar 55.000 bezoekers per dag, waarmee het zich kan meten met bijvoorbeeld Graspop.

Hellfest 2018

De line-up is elk jaar om van te smullen en wordt elk jaar nóg beter dan het jaar ervoor! Onder meer Rammstein, Black Sabbath, Iron Maiden, Twisted Sister, Linkin Park, Aerosmith, Slayer, Five Finger Death Punch, Ghost, In Flames, Sabaton, Alter Bridge, Prophets Of Rage, Megadeth, Korn en King Diamond stonden er, en dat is alleen nog maar in de afgelopen twee jaar!

Dit jaar vindt Hellfest plaats van 22 t/m 24 juni, zoals gezegd in het Franse Clisson (bij Nantes in de buurt). Dit jaar staan onder meer Iron Maiden, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Hollywood Vampires, Megadeth, Nightwish, Marilyn Manson, Deftones, Parkway Drive, Body Count, A Perfect Circle en Limp Bizkit op het programma. De lijst is echter veel te lang om elke band te noemen, dus bekijk de poster hieronder om te zien wat er allemaal staat!

Hellfest 2018

Heb je nog geen kaarten? Dat is balen, want het festival is al lang uitverkocht...

Alle informatie vind je op www.hellfest.fr.

[ Terug naar de Artikelen ]