Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

26-02-2021

Impiety - Terrorreign (Apocalyptic Armageddon Command)
Jaar van release: 2009
Label: Agonia Records
Impiety - Terrorreign (Apocalyptic Armageddon Command)
Wie dit jaar de borst weer voor een metalen vuurpeloton wenst op te stellen doet er goed aan de nieuwe cd van Impiety in huis te halen. Impiety kennende is dit overigens geen verrassing, na negentien jaar trouwe terrordienst weet de band inmiddels als geen ander hoe je een kogelregen ontketent.

Met ieder album van Impiety is het hakken en ook Terrorreign (Apocalyptic Armageddon Command ) knuppelt er lustig op los. Geen hervorming, geen compromis en geen tanende noot, de plaat is één en al geweld. Zoals gewoonlijk is de agressie rauw en to the point, een smerige blend van death, thrash en black met een roestige productie. Kan ook niet anders, een massieve of gelikte jas zou de kracht van een band als Impiety alleen maar reduceren. Deze muziek moet het juist van de geringe, poespasloze afwerking hebben.

Poespasloos wil overigen niet zeggen dat het rammelt. Het rammelt naar behòren, precies daar waar het de nummers ongeremd, losgeslagen en doorgedraaid doet klinken. Bloeddorst en venijn zijn de drijvende kracht achter Impiety en inmiddels speelt de band ook een behoorlijke noot. Niet te strak, maar dat deert niet. Impiety is een beest en beesten zijn zelden ongehavend.

Tracklist:
1. Intro
2. Vientos de Holocausto
3. Atomic Angel Assault
4. Terroreign
5. As Judea Burns
6. Goatfather
7. Bestial to the Bone
8. The Black Fuck
9. My Dark Subconscious (Morbid cover)
10. Outro

Score: 88 / 100

Reviewer: Lana
Toegevoegd: 11 november 2009

Koop dit album in

[ Terug naar de Album Reviews ]