Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-10-2020

Mad Max - White Sands
Jaar van release: 2007
Label: AOR Heaven

Mad Max - White Sands

AOR is al lang niet meer origineel, laat staan Duitse AOR. Gelukkig zitten er af en toe bands tussen die met het bekende recept nog iets redelijks weten te maken. Het Duitse Mad Max doet dat met hun meest recente album White Sands.

De mannen bestaan al een tijdje, maar hebben na een fluistering van God zich begeven op het pad van de white metal. Niets mis mee, maar het is wel een aparte combi. De teksten zijn dan ook mierzoet, en weinig interessant. De muziek klinkt echter wel aardig in de oren, hoewel er geen sprake is van een geniale melodie. De zang had harder in de mix gemogen, want nu lijken de enigszins iele vocalen af en toe verloren te gaan in het geweld van drums en gitaren.

Het nieuwste album van Mad Max is aardig met een paar leuke nummers zoals bijvoorbeeld Someone Like You en We Fight in White. Met slechts 37 minuten is het album White Sands echter wel wat aan de korte kant.

Tracklist:
1. Family Of Rock
2. Little Princess
3. Heaven Is…
4. Someone Like You
5. Lluvia
6. We Fight In White
7. Change It
8. Glorious Night
9. Too Wrong
10. War

Score: 70 / 100

Reviewer: Walter
Toegevoegd: 18 mei 2007

Koop dit album in

Meer Mad Max:

[ Terug naar de Album Reviews ]

Mad Max - White Sands
Reactie van Old Mhb op 19-05-2007 om 20:05u

Het vewondert ne dat deze band nog bestaat. Ik heb deze voor de meste metalheads onbenkende band via de duitse radio leren kennen . Het nummer was

Mad Max - White Sands
Reactie van Old Mhb op 19-05-2007 om 20:07u

Het vewondert me dat deze band nog bestaat. Ik heb deze voor de meeste metalheads onbekende band via de duitse radio leren kennen . Het nummer was