Helloween & Hammerfall in Tilburg
Enquête

Op Dynamo Metalfest spelen Death Angel, Dress The Dead, Exodus en Testament uit de Bay Area. Welke song van deze acts of van een band waarbij een lid van de gelegenheidsgroep Bay Area Interthrashional heeft gespeeld, wil jij het liefst op DMF 2022 horen?

D.R.I. – Beneath The Wheel
D.R.I. – The Five Year Plan
Death Angel – Seemingly Endless Time
Death Angel – Thrown To The Wolves
Death Angel – Voracious Souls
Dress The Dead – 1969
Exodus – Bonded By Blood
Exodus – The Toxic Waltz
Exodus – War Is My Shepherd
Forbidden – Chalice Of Blood
Forbidden – Step By Step
Heathen – Death By Hanging
Heathen – Hypnotized
Hirax – Bombs Of Death
Hirax – El Diablo Negro
Machine Head – Davidian
Machine Head – Old
M.O.D. – Get A Real Job
Testament – D.N.R. (Do Not Resuscitate)
Testament – Into The Pit
Testament – Over The Wall
The Boneless Ones – Keg Kept A Flowin'
Toxik – There Stood The Fence
Toxik – World Circus
een andere song van de bovengenoemde bands, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

Geen concerten bekend voor 19-09-2022.
Kalender
Vandaag jarig:
  • Andrea Ferro (Lacuna Coil) - 49
  • Ian Gillan (Deep Purple) - 77
  • Joey Tempest (Europe) - 59
  • John Deacon (Queen) - 71
  • Marco Coti Zelati (Lacuna Coil) - 47
  • Michael Todd (Coheed And Cambria) - 42
  • Steve Grimmett (Grim Reaper)† - 63
  • Steven Sanders (Spoil Engine) - 46
Review

Doro - Warrior Soul
Jaar van release: 2006
Label: AFM Records
Doro - Warrior Soul
Zo geil als op het hoesje ziet ze er in real life niet (meer) uit, maar toch blijft Doro Pesch de enige echte metal goddess. Ze is de laatste jaren zeer productief met als belangrijkste prestaties de concerten met klassiek orkest, een kortstondige Warlock reünie, het acteren in een film en het uitbrengen van twee dvd’s én twee EP’s. En nu, vier jaar na “Fight” brengt onze stoere Duitse met “Warrior Soul” alweer haar zoveelste full length op de markt.

Er wordt traditioneel geopend met enkele snelle melodieuze hardrocksongs waarvan opener “You’re My Family” de hoogste ogen gooit. Een krachtig, eerlijk, pakkend en tijdloos nummer dat tevens een toekomstige live-klassieker is. De titelsong verrast door de aparte melodielijnen, “Creep Into My Brain” is lekker pathetisch en “Above The Ashes” is romantisch. Met ballades als “In Liebe Und Freundschaft” en “Shine On” krijgen Doro-haters wel weer genoeg argumenten aangeboden om dit album af te breken. Persoonlijk trek ik het als groot Doro-fan nog wel, maar zelfs een doorsnee ballade van Frans Bauer (eerlijk is eerlijk) veegt de vloer aan met het gezwijmel van onze blondine. Het korte punky “Ungebrochen” is dan weer een verrassing dat het einde toch nog dragelijk maakt.

“Warrior Soul” is vooral degelijk en mooi. Het is niet het beste Doro-werkje, maar ook niet het slechtste. Het zal haar ook geen nieuwe fans opleveren, maar het verdient respect dat ze er na al die jaren nog met zoveel plezier staat. Iedereen die de andere Doro werkjes in de kast heeft staan, kan weer vijftien euro investeren zonder zich bekocht te voelen.

Tracklist:
1. You 're My Family
2. Haunted Heart
3. Strangers Yesterday
4. Thunderspell
5. Warrior Soul
6. Heaven I See
7. Creep Into My Brain
8. Above The Ashes
9. My Majesty
10. In Liebe Und Freundschaft
11. Ungebrochen
12. Shine On

Score: 77 / 100

Reviewer: Kristof
Toegevoegd: 18 maart 2006

Meer Doro:

Doro - Warrior Soul
Reactie van Kenneth op 26-03-2006 om 20:53u
Score: 78 / 100

Een leuke CD met iets te weinig hoogtepunten op. You're my Family, Warrior Soul en Ungebrochen vind ik meer dan de moeite waard. De rest leuke platen, maar niet meer dan dat.

Doro - Warrior Soul
Reactie van PP Judas op 31-03-2006 om 13:36u
Score: 88 / 100

Ik vind het een lekkere cd. Een lekker wijf. Toen in 1984, in Zwolle tot nu toe. 26 april gaan we haar weer bekijken in Onsnabrück. Veel metal plezier met DORO Heavy Greatings, The Judas

Doro - Warrior Soul
Reactie van The Judas op 11-05-2006 om 10:36u
Score: 10 / 100

Het concert in Osnabrück..................................... IN ÉÉN WOORD WAANZINNIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doro - Warrior Soul
Reactie van The Judas op 11-05-2006 om 10:36u
Score: 10 / 100

Het concert in Osnabrück..................................... IN ÉÉN WOORD WAANZINNIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! The Judas

Doro - Warrior Soul
Reactie van jeroen op 25-02-2008 om 00:41u
Score: 90 / 100

geweldig album van onze duitse metalqueen ,live heb ik de band ook bezig gezien in nederland en belgie en dat was ook super !!!! doro is nu bijna al 25 jaar bezig en nog steeds een moordwijf !!

Helloween & Hammerfall in Tilburg

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.