Enquête

Welke protestsong over de impact van de mensheid op de natuur of het klimaat spreekt jou het meest aan?

Annihilator – Stonewall
Atheist – Mother Man
Cattle Decapitation – Manufactured Extinct
Disturbed – Another Way To Die
Earth Crisis – Inherit The Wasteland
Gojira – Amazonia
Kamelot – The Human Stain
Kreator – Toxic Trace
Lamb Of God – Reclamation
Megadeth – Countdown To Extinction
Metallica – Blackened
Napalm Death – On The Brink Of Extinction
Nevermore – Matricide
Nuclear Assault – Critical Mass
Ozzy Osbourne – Revelation (Mother Earth)
Parkway Drive – Dark Days
Sacred Reich – Crimes Against Humanity
Saxon – Hole In The Sky
Sepultura – Biotech Is Godzilla
Soundgarden – Hands All Over
System Of A Down – ATWA
Tesseract – Eden
Testament – Greenhouse Effect
Vektor – Dying World
een andere protestsong over milieu- of klimaatproblemen

[ Uitslag | Enquêtes ]

    19 februari:
  • Decapitated, Black Tongue, Archspire en Inferi
  • Gojira, Alien Weaponry en Employed To Serve
  • Katatonia, Sólstafir en SOM
  • Swallow The Sun en Avatarium
  • Tony Macalpine
Kalender
Vandaag jarig:
  • Clive Edwards (UFO) - 69
  • Daniel "Dani" Férnandez (Dark Moor) - 48
  • Jake Fredén (Nostradameus) - 42
  • Jan-Marco Becker (Superior) - 48
  • Jeff Pilson (Dokken) - 57
  • Kazco Hamano (The Black Mages) - 52
  • Peter "Pepe" Lyse Hansen (Hatesphere) - 43
  • Robert Palmer (The Power Station)† - 73
  • Rod Evans (Deep Purple) - 75
Review

Kittie - Spit
Jaar van release: 2000
Kittie - Spit
Kittie: De enigste metalband die ik ken waar alleen maar meiden inzitten. Ze kunnen schreeuwen, zingen en muziek maken!

In hun eerste album genaamd "Spit" bewijzen ze zichzelf. Naast keiharde nummers zijn de laatste 2 nummers van het 12 tellende album wat rustiger om een beetje af te koelen van de gitaren die je dwingen om uit je dak te gaan op de gruwelijke goeie muziek die uit de meiden komen. Echte aanraders zijn: Charlotte, Brackish en Get Off (You Can Eat A Dick)
Ken je ze nog niet... luister dan!

Tracklist:
1. Spit
2. Charlotte
3. Suck
4. Do You Think I'm a Whore
5. Brackish
6. Jonny
7. Trippin'
8. Raven
9. Get Off
10. Choke
11. Paperdoll
12. Immortal

Score: 80 / 100

Reviewer: Steven
Toegevoegd: 13 januari 2002

Meer Kittie:

Kittie - Spit
Reactie van Een_Metalfan op 13-01-2002 om 17:19u
Score: 100 / 100

Cybele is ook een all-girl metalband.

Kittie - Spit
Reactie van MrBlond op 16-06-2002 om 05:31u
Score: 100 / 100

Dit is een te gek album!!!!! Kittie rules, pist over Korny, Limp Business en consorten, teveel om op te noemen. Dit is geen nu-metal. Dit is old school deathmetal met een heel klein beetje Deftones (een van de meer originele nu-metalbands). Ik hoop dat dit een hoop nieuwe bands aan het denken zet, dan heeft metal weer een beetje toekomst!

Kittie - Spit
Reactie van Een_Metalfan op 13-10-2002 om 14:13u
Score: 100 / 100

ze hebben nog een album!!>>>>ORACLE<<<<<

Kittie - Spit
Reactie van Een_Metalfan op 09-11-2002 om 22:27u
Score: 60 / 100

aiaiai Kittie is toch geen death-metal, das Neo-trash.Eén van de bandleden is ondertussen al vertrokken en live zijn ze niet aan te horen, waardoor ze op ozzfest zo weinig succes hadden

Kittie - Spit
Reactie van Een_Metalfan op 13-02-2003 om 19:01u

Kittie is nog minder dan m'n stront.Het is een en al kankerzooi en zeker nie beter dan korn,stelletje mongolen hier met hun kutreacties.ga echte muziek luisteren en geen wijvenmuziek

Kittie - Spit
Reactie van MrBlond op 09-03-2003 om 03:34u

Ik moet dus echte muziek gaan luisteren? Afgaande van jouw reactie zou ik eerst een lystje van jouw favouriete bands willen zien, dan kom ik met de myne... Ik geef je by deze een hint: Ik heb n collectie van 800 cd's waartussen heel veel metal mylpalen en enorm veel materiaal dat buiten het metalkader valt (ik noem jazz(rock), big band, blues...)

Kittie - Spit
Reactie van Fear_Of_The_Dark op 28-03-2003 om 19:06u
Score: 1 / 100

Okee,ik zal ff een paar van m'n favoriete bands geven: Sepultura,Fear Factory,Mudvayne,Biohazard,Metallica.....zo goed? Ken je ze trouwens wel? En wat boeit mij het nou of jij naar jazz luistert? ga je gang zou ik zo zegge.En ik blijf erbij dat Kittie als de tering zuigt!!!

Kittie - Spit
Reactie van MrBlond op 22-04-2003 om 01:40u

Ken ze allemaal.

Kittie - Spit
Reactie van kittie-rulezzz op 07-12-2003 om 13:19u
Score: 100 / 100

Kittie Heerst!!!
Ik snap niet wat jullie tegen hun hebben
Ow keej smaken verschillen dat weet ik maar evengoed
Nja jammer dat Talena weg is want ik vond haar wel goed...
Ze zijn er wel vooruit op gegaan sinds zij weg is eigenlijk
Mja Kittie Heerst Gewoon!

Kittie - Spit
Reactie van Warheart op 27-06-2004 om 14:15u
Score: 6 / 100

Het is dat Talena zo'n lekker wijf is, anders was het helemaal 3x niks.

Kittie - Spit
Reactie van satyr op 06-01-2007 om 15:20u

kwat een kutmuziek en viohazard enzo is ook niet a te vet hoor ik za je eens wat goeie groepen zeggen waar je wss nog nooit an gehoord hebt zoals nile,amon amarth,gorerotted,desaster,horned almighty;... wss ken je er geen enkele

Kittie - Spit
Reactie van Een Metalfan op 30-01-2007 om 21:36u

Verrassend joh, ik ken ze allmaal. Ze zijn ook zo vet underground...

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.