Enquête

Deze zomer gaat Iron Maiden in het Gelredome en op Graspop overwegend oude klassiekers spelen. Daarna wil de band echter tijdens een (intiemere) zaaltournee het recente dubbelalbum Senjutsu integraal spelen. Kijk jij daar naar uit?

Ja, ik wil Senjutsu graag in zijn geheel live horen
Heel Senjutsu hoeft van mij niet zonodig, maar ik ga toch wel
Ik moet er nog eens over nadenken of ik naar die tournee wil
Ik zou het op een festival bekijken, maar ga niet naar een aparte zaalshow
Ik vind Iron Maiden live leuk, maar sla de Senjutsu-tour liever over
Ik ga alleen naar shows waarbij Iron Maiden vooral oude nummers speelt
Ik hoef Iron Maiden sowieso niet (meer) live te zien, ongeacht de setlist
anders, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

    25 februari:
  • Atheist, Cadaver, Hideous Divinity, From Hell en Typhus
Kalender
Vandaag jarig:
  • João Paulo Martins (Ramp) - 50
  • Miika Juhani Hostikka (Sinamore) - 43
  • Ricardo Confessori (Shaman) - 53

Vandaag overleden:
  • Bruce Corbitt (Rigor Mortis) - 2019
Debuut van Confidential

Geplaatst op 01 december 2021 om 15:45u

Op 25 maart brengt Massacre Records het debuutalbum Devil Inside van Confidential uit. De symfonische metalband werd in 2019 opgericht door de Noorse zangeres Astrid K(lara) Mjøen. Zij vond gitaristen David Hovde (Axe Toss, ex-Edema Ruh) en Frode Hovd (Aldaria, ex-Memorized Dreams) en toetseniste/zangeres Charlotte Stav (ex-Dåven, ex-Set It Alight, ex-Viggja Voices).

Het kwartet werkte samen met sessiedrummer Robert Redmax. Jonah Weingarten (Pyramaze, Catalyst Crime, We Are Centinels) verzorgde de orkestraties, Jacob Hansen de productie, mix en master. Het album bevat gastbijdragen van Jake E (Cyhra, ex-Amaranthe), Madeleine Liljestam en Rikard Ekberg (beiden in Eleine). De hoes is ontworpen door Federico Bossinga (Abstract Chaos Design) en Frode Hovd (Aldaria Studios). Het titelnummer van het debuutalbum is inmiddels vrijgegeven. De bandleden werkten voor de beelden samen met Aldaria Studios.

Confidential - Devil Inside

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.