Enquête

Deze zomer gaat Iron Maiden in het Gelredome en op Graspop overwegend oude klassiekers spelen. Daarna wil de band echter tijdens een (intiemere) zaaltournee het recente dubbelalbum Senjutsu integraal spelen. Kijk jij daar naar uit?

Ja, ik wil Senjutsu graag in zijn geheel live horen
Heel Senjutsu hoeft van mij niet zonodig, maar ik ga toch wel
Ik moet er nog eens over nadenken of ik naar die tournee wil
Ik zou het op een festival bekijken, maar ga niet naar een aparte zaalshow
Ik vind Iron Maiden live leuk, maar sla de Senjutsu-tour liever over
Ik ga alleen naar shows waarbij Iron Maiden vooral oude nummers speelt
Ik hoef Iron Maiden sowieso niet (meer) live te zien, ongeacht de setlist
anders, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

    25 februari:
  • Atheist, Cadaver, Hideous Divinity, From Hell en Typhus
Kalender
Vandaag jarig:
  • João Paulo Martins (Ramp) - 50
  • Miika Juhani Hostikka (Sinamore) - 43
  • Ricardo Confessori (Shaman) - 53

Vandaag overleden:
  • Bruce Corbitt (Rigor Mortis) - 2019
Hammerfall klaar met opnames

Geplaatst op 29 november 2021 om 10:48u

De mannen van Hammerfall zijn klaar met de opnames van hun nieuwe album. Dit onthulde gitarist Oscar Dronjak in de laatste aflevering van de Hammerfall TV livestream. De muziek werd wederom opgenomen in de eigen Castle Black Studios in Zweden met producer Fredrik Nordström, terwijl frontman Joacim Cans zijn vocalen opnam met producer Jacob Hansen in zijn Hansen Studios in Denemarken. Enkele songs zijn al geschreven terwijl de band nog bezig was met de opnames van het vorige album Dominion, zo laat Dronjak weten. Wat de titel van de plaat wordt, wordt binnenkort bekendgemaakt. Het twaalfde studioalbum van deze Zweedse powermetallers moet begin volgend jaar uitkomen.

Hammerfall klaar met opnames

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.