Enquête

Deze zomer gaat Iron Maiden in het Gelredome en op Graspop overwegend oude klassiekers spelen. Daarna wil de band echter tijdens een (intiemere) zaaltournee het recente dubbelalbum Senjutsu integraal spelen. Kijk jij daar naar uit?

Ja, ik wil Senjutsu graag in zijn geheel live horen
Heel Senjutsu hoeft van mij niet zonodig, maar ik ga toch wel
Ik moet er nog eens over nadenken of ik naar die tournee wil
Ik zou het op een festival bekijken, maar ga niet naar een aparte zaalshow
Ik vind Iron Maiden live leuk, maar sla de Senjutsu-tour liever over
Ik ga alleen naar shows waarbij Iron Maiden vooral oude nummers speelt
Ik hoef Iron Maiden sowieso niet (meer) live te zien, ongeacht de setlist
anders, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

    25 februari:
  • Atheist, Cadaver, Hideous Divinity, From Hell en Typhus
Kalender
Vandaag jarig:
  • João Paulo Martins (Ramp) - 50
  • Miika Juhani Hostikka (Sinamore) - 43
  • Ricardo Confessori (Shaman) - 53

Vandaag overleden:
  • Bruce Corbitt (Rigor Mortis) - 2019
Eindhoven Metal Meeting jaar uitgesteld

Geplaatst op 27 november 2021 om 07:28u

Vrijdagavond heeft het demissionaire kabinet nieuwe, nog strengere maatregelen aangekondigd in een poging de oplopende coronacijfers te bedwingen. Daardoor zullen er de komende tijd in Nederland geen (of nauwelijks) concerten plaats kunnen vinden. Zo ziet de organisatie van de Eindhoven Metal Meeting zich gedwongen om het festival met een jaar uit te stellen. De nieuwe data zijn vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2022. De line-up is nog onzeker. Reeds gekochte kaarten voor de 2021- of de (eveneens uitgestelde) 2020-editie blijven geldig voor volgend jaar, maar tot 12 januari zal het ook mogelijk zijn om geld retour te vragen of te doneren.

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.