Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-09-2021

Negen nieuwe clips met o.a. Rob Zombie en Aborted
Geplaatst op 13 september 2021 om 21:00u

De zon is onder, tijd voor donkere muziek, zoals sludge, death metal en shockrock. Om in balans te blijven hebben we er ook wat lichtere klanken tussendoor gegooid. Geniet van de potpourrie van prog, thrash, melodieuze tech metal en meer.

  • Rob Zombie (shock rock)
  • Aborted (death metal)
  • Relentless Aggression (punk thrash)
  • After Taste (gothic rock)
  • Catalyst Crime (symphonic metal)
  • Twisted Illusion (prog rock)
  • Renesans (alternative metal)
  • LLNN (sludge metal)
  • Exist Immortal (melodic tech metal)

Negen nieuwe clips met o.a. Rob Zombie en Aborted

Band: Rob Zombie
Releasenaam: The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy
Track: Shadow Of The Cemetery Man
Releasedatum: 12 maart 2021

Rob Zombie releasete op 12 maart zijn zevende full-length album onder de titel The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy. Om de verkoop nog wat te stimuleren, is hier een videoclip bij het nummer Shadow Of The Cemetery Man.

Band: Aborted
Releasenaam: Maniacult
Track: Dementophobia
Releasedatum: 10 september 2021

Aborted heeft een liedje bij elkaar gepend over de angst voor dementie. Terecht natuurlijk, want dementie is helemaal klote. Vandaar Dementophobia. Het is afkomstig van het op 10 september verschenen Maniacult.

Band: Relentless Aggression
Releasenaam:
Track: American Carnage
Releasedatum: 27 augustus 2021

Bergen, die mooie, rustige havenplaats in Noorwegen. Daar maken ze ook herrie, en niet alleen black metal, maar ook een combinatie van punk en thrash, zo blijkt uit de nieuwe single van Relentless Aggression.

Band: After Taste
Releasenaam: How To Fake Love
Track: Seeder
Releasedatum: 3 september 2021

Nader Sadek en Micky Huijsmans zijn de achtergrondgastvocalisten in Seeder van After Taste. Dat is de band van Dave Meester, Johan Girard, Sid van Kastel en Ian van Kastel, die recentelijk het debuutalbum How To Fake Love op de markt bracht.

Band: Catalyst Crime
Releasenaam: Catalyst Crime
Track: Condemn Me To Chaos
Releasedatum: 20 oktober 2021

Massacre Records brengt op 20 oktober het debuutalbum van Catalyst Crime uit. Dat is een internationale samenwerking, bestaande uit Xandria-drummer Gerit Lamm, vocaliste Zoe Marie Federoff, toetsenist Jonah Weingarten (Pyramaze), gitaristen Chena Roxx en Kaelen Sarakinis en bassist Matt Federoff. Beluister en bekijk hier het voorproefje in de vorm van de clip bij Condemn Me To Chaos.

Band: Twisted Illusion
Releasenaam: Excite The Light: Part 1
Track: Twisted Illusion
Releasedatum: 3 september 2021

In Manchester doen ze niet alleen aan voetbal, maar ook aan progrock. Twisted Illusion bouwt zijn composities op, zoals blijkt uit Twisted Illusion. Heb je een kwartiertje? Zo lang duurt het slotstuk van het album Excite The Light: Part 1 namelijk.

Band: Renesans
Releasenaam:
Track: Place Of Pain
Releasedatum: 31 augustus 2021

Is het metalcore, math, nu-metal of iets anders? Renesans gooit diverse stijlen bij elkaar in Place Of Pain. Renesans is het geesteskind van David Benites, eigenaar/oprichter van Extreme Vocal Institute. Hij krijgt hulp van producer Taylor Larson (Periphery, Veil Of Maya, Darkest Hour).

Band: LLNN
Releasenaam: Unmaker
Track: Desecrator
Releasedatum: 24 september 2021

Even al je frustratie eruit gooien? Dat kan met Desecrator van LLNN. De ruige track van de Deense groep staat op de derde full-length Unmaker, die op 24 september uitkomt. Matt McGachy van Cryptopsy had wel even zin om ruig te doen en is te gast bij de agressievelingen.

Band: Exist Immortal
Releasenaam: Act Three - Water
Track: Dive
Releasedatum: 1 oktober 2021

Het uit Londen afkomstige, Engelse Exist Immortal heeft vanaf 1 oktober Act Three - Water in de schappen liggen. Om u te bewegen tot aankoop over te gaan, brengen de heren u het nummer Dive.