Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

25-10-2021

Doro - All We Are - The Fight
Jaar van release: 2007
Label: AFM Records
Doro - All We Are - The Fight
Wie Doro zegt, zegt Warlock, blond en sympathiek. Deze Duitse babe gebruikt haar keeltje al jaren om, na Warlock, in diverse settings albums uit te brengen en concerten af te leveren. Concerten, die steevast druk bezocht worden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit eerder vanwege haar looks is dan vanwege haar stem. Fraulein Pesch heeft nooit uitgeblonken met een powervolle stem, maar meer met haar persoonlijkheid.

Dat blijkt ook wel uit de 5 videoclips, die deze mini-multimedia-cd sieren. Ze is een echte frontwoman, maar sinds de eerste schijf met Warlock heeft haar stem me nooit echt kunnen bekoren. Klaus Meine (Scorpions) heeft de naam, met een Duits accent te zingen; Doro overtreft hem echter in ruime mate. De voor haar vriendin, wereldbokskampioene Regina Halmich, opnieuw opgenomen track All We Are wordt door Bas Maas (After Forever) en Schmier (Destruction) voorzien van het nodige snarenwerk. Naast dit bijzondere feit is er niet veel te melden op songtechnisch gebied, al klinkt het duet On My Own met Marc Storace (Krokus) best aangenaam.

Dit is er eentje voor de die-hard Doro fans. Dat zijn er, gezien de videoclips, nog steeds heel veel; nieuwe fans zal ze met deze schijf (die overigens geluidstechnisch matig is geproduceerd) niet aan zich kunnen binden.

Tracklist:
1. All We Are
2. Thunderspell
3. Everything's Lost
4. On My Own
5. Babe, I'm Gonna Leave You

Score: 70 / 100

Reviewer: Hans
Toegevoegd: 9 juli 2007

Koop dit album in

Meer Doro:

[ Terug naar de Album Reviews ]