Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

26-10-2020

Fields Of Rock 2007
Van 16 t/m 17 juni 2007 in Biddinghuizen
Een review door Edo, Gilbert, Rene en Tonnie
Foto's door Tonnie
Meer foto's

Iron Maiden:

Iron Maiden

Ozzy Osbourne:

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne

Dream Theater:

Dream Theater
Dream Theater

Slayer:

Slayer

Velvet Revolver:

Velvet Revolver
Velvet Revolver
Velvet Revolver

Heaven & Hell:

Heaven & Hell
Heaven & Hell

Korn:

Korn
Korn

Motörhead:

Motörhead
Motörhead

Megadeth:

Megadeth
Megadeth
Megadeth

Kamelot:

Kamelot
Kamelot

Dragonforce:

Dragonforce

Pain Of Salvation:

Pain Of Salvation
Pain Of Salvation

Dublin Death Patrol:

Dublin Death Patrol
Dublin Death Patrol

After Forever:

After Forever
After Forever
After Forever

Black Label Society:

Black Label Society
Black Label Society

Fastway:

Fastway

Hatebreed:

Hatebreed

Life Of Agony:

Life Of Agony

Spoiler NYC:

Spoiler NYC

DevilDriver:

DevilDriver
DevilDriver

Suicidal Tendencies:

Suicidal Tendencies
Suicidal Tendencies

Mastodon:

Mastodon
Mastodon

Walls Of Jericho:

Walls of Jericho

In This Moment:

In This Moment

Volbeat:

Volbeat

Panic Cell:

Panic Cell

The Spyderz:

The Spyderz


The Spyderz/ex-Biohazard frontman Evan Seinfeld en z'n vrouw Tera Patrick (tevens pornoactrice) lulden soms het geheel wat aan elkaar:

Evan Seinfeld en Tera Patrick

Bij Hatebreed stonden nog wat bekenden te kijken:

Joey Jordison en Robert Flynn

De security moest soms iemand afvoeren:

Security die z'n werk doet

En nog wat publiek:

Publiek
Publiek
Publiek
Publiek


Pagina 1: de zaterdag
Pagina 2: de zondag
Pagina 4: setlists

[ Terug naar de Concert Reviews ]

Reactie van Karel op 23-06-2007 om 12:13u


He gasten, toffe recensie. Ik ben alleen de zondag geweest, even de persoonlijke top 5: 1. Dream Theater 2. Korn 3. Life of Agony 4. Megadeth 5. Velvet Revolver Dus bands waar ik normaal niet zo gek van ben (Korn, Megadeth) speelden live echt te gek deze keer. En wat een line-up dit keer weer. Geweldig.

Reactie van Squidward op 24-06-2007 om 00:17u


Iron Maiden was VET! Slayer was wel okee maar ik heb betere optredens gezien, DDP was echt gaaf en Heaven And Hell... wat kan Dio toch meesterlijk was samen met Maiden het beste optrede3n van de dag.

Reactie van Gebah! op 24-06-2007 om 16:14u


Jammer dat jullie niet bij Pain of Salvation zijn geweest. Misschien wel de beste band van het festival. Helaas vond het publiek het ook niet nodig hierbij te zijn, ongeveer 200 man ofzo?

Reactie van Karel op 24-06-2007 om 23:19u


^^^^ Wellicht dat Pain of Salvation toch een beetje buiten de boot valt op zo'n Metal festival. Zij zijn behoorlijk innovatief en in principe nieteens Metal te noemen. Dream Theater kan prima uit de voeten door hun heavy shit uit de kast te trekken, maar bijna alles van Pain of Salvation is onwijs experimenteel.

Reactie van sander op 25-06-2007 om 17:49u


het was de 1ste x dat ik naar zo'n festival ging maar ik heb genoten, zeker van mijn favo bands slayer( ik vond ze beter spelen dan in de brabanthallen) en maiden, maar toch ook een zeer gaaf concert van dragonforce. het enige rare was dat maiden niet even kon wachten met beginnen, wat ik was met 2 vrienden, 1tje daarvan is helemaal fan van dragonforce, maar wij konden het niet geloven dat maiden al begonnen was. Overigens vond ik korn niet al te best, maarja ik heb ze gezien en daar ging het om, wel cool het stukje One

Reactie van een Metalfan op 04-09-2007 om 10:59u


Slayer was slecht. Kutgeluid. Zang regelmatig weggelaten. Publiek moet bijna hele nummers mee zingen etc. Drumfills die niet kloppen. Hoe kun je dit in godsnaam behoorlijk noemen?

Reactie van Stefan op 14-02-2008 om 23:00u


ik vond het een geniaal festival!! ik was er het hele weekend! geniaal!! mijn persoonlijke top 5: 1. Iron Maiden 2. Heaven & Hell 3. Black Label Society 4. Motörhead 5. Dublin Death Patrol dit jaar natuurlijk geen Fields Of Rock met al die punkbands.. ik reis af naar Graspop METAL meeting ;)