Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

24-09-2020

Black Label Society - Skullage
Jaar van release: 2009
Label: Armoury Records
Black Label Society - Skullage
Hoewel de hoes Black Label Society kopt, zijn er ook nummers van Pride and Glory en Book of Shadows op deze verzamelaar te vinden. Een leuke kennismaking voor mensen die niet bekend zijn met Zakk Wylde en zijn Black Label Society, maar voordat je naar de winkel rent, lees even verder.

Wylde heeft de reputatie productief te zijn en dat bewees hij door elk jaar een BLS album uit te brengen. Het laatste, Shot To Hell, stamt echter uit 2006, sindsdien werd het stil rondom de woeste motorbende. In hoeverre is dit een ‘vullertje’, is de vraag die bij me opkomt. Waarom staat er geen enkel nummer van het debuut Sonic Brew op dit schijfje? Voor vele fans hét ultieme album van BLS. Waarom überhaupt maar twaalf studionummers? Waar zijn hits als Concrete Jungle, Genocide Junkies en Counterfeit God? Natuurlijk kunnen niet alle fans tevreden zijn met de selectie op een verzamelplaat, maar er hadden toch zeker wel meer reguliere nummers op deze plaat gepast?

Skullage is een aangename kennismaking voor mensen die onbekend zijn met Black Label Society maar dan nog raad ik aan de vier jaar geleden verschenen dubbelaar Kings Of Damnation aan te schaffen, een verzamelaar met meer nummers en een betere selectie.

Tracklist:
1. Machine Gun Man - Pride And Glory
2. Dead as Yesterday - Book Of Shadows
3. All For You
4. 13 Years of Grief
5. Bleed for Me
6. Doomsday Jesus
7. Stillborn
8. Won't Find It Here
9. Suicide Messiah
10. In This River
11. Fire It Up
12. New Religion
13. Instrumental Intro (Live Acoustic)
14. The Blessed Hellride (Live Acoustic)
15. Spoke In The Wheel (Live Acoustic)
16. Stillborn (Live Acoustic)

Reviewer: Bastiaan
Toegevoegd: 21 mei 2009

Koop dit album in

[ Terug naar de Album Reviews ]