Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

19-10-2021

Destruction - Thrash Anthems
Jaar van release: 2007
Label: AFM Records
Destruction - Thrash Anthems
Zoals de albumtitel Thrash Anthems al doet vermoeden, is dit nieuwe Destruction product niet de opvolger van Inventor Of Evil. Maar het is ook geen live-registratie, demoverzameling of simpele best-of. Onze Duitse freunden hebben namelijk, in navolging van onder andere Testament en Exciter, een zooi klassiekers opnieuw opgenomen. Dus de jaren ‘80 pottenbakkerssound heeft plaats moeten maken voor een gelikte en ietwat mechanisch klinkende productie van de Deense producer Jacob Hansen.

Je kunt eeuwig blijven discussiëren of een dergelijke actie nut heeft, maar persoonlijk vind ik het wel boeiend om al die oude krakers (allen uit de periode ‘84 tot ‘90) in een nieuw jasje te horen. Nog interessanter is het om Schmier Cracked Brain voor het eerst te horen zingen en met Profanity en Deposition (Your Heads Will Roll) komen ook twee goede splinternieuwe songs langs. Thrash Anthems is een leuk tussendoortje, maar metalfans die niet houden van de nieuwe Destruction sound moeten dit gewoon links laten liggen. En niet beginnen te zeuren.

Tracklist:
1. Bestial Invasion
2. Profanity
3. Release From Agony
4. Mad Butcher
5. Reject Emotions
6. Death Trap
7. Cracked Brain
8. Life Without Sense
9. Total Desaster
10. Deposition (Your Heads Will Roll)
11. Invincible Force
12. Sign Of Fear
13. Tormentor
14. Unconscious Ruins
15. Curse The Gods

Reviewer: Kristof
Toegevoegd: 29 januari 2007

Koop dit album in

Meer Destruction:

[ Terug naar de Album Reviews ]

Reactie van carlo op 01-05-2010 om 16:08u

Vette plaat , productie is helemaal niks mis mee, de nummers klinken nu een stuk intenser ,zo hoort trash te klinken !!!!!