Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

25-02-2020

Leash Law - Dogface
Jaar van release: 2004
Label: Black Lotus Records
Leash Law - Dogface
Als je de hele dag door naar gitaar- en keyboardgeoriënteerde huppelmuziek luistert, dan wil je nog wel eens de behoefte krijgen aan iets stevigers. Iets wat doordringt, iets wat bijt, iets wat kracht heeft, zonder een brok ruisende herrie te worden. Ook zo'n verlangen naar een keiharde pot heavy/powermetal, done the American way?

Wil je eens iets compleet nieuws horen? Weten dat het goed zit met de speltechniek, omdat de leden allemaal een succesvol verleden hebben gehad en ruimschoots ervaring hebben? Geloof je niet in het gezegde "meer is beter" maar heb je liever kwaliteit? Wil je korte en pakkende songs die een soundtrack zouden kunnen vormen voor je turbulente en zware bestaan? Een gitarist die niet alleen nietszeggende toonladders uit z'n plankje perst, maar iets toevoegt aan de nummers?

De hoge heldere strakkebroekenstemmetjes zat? Wil je weer eens een echte veelzijdige zanger horen, die elk nummer zijn eigen geluid kan geven? Zou je weer eens een ballad willen horen die overstroomt van de gevoelens en je bij de strot pakt, je echt iets doet? Gek op complottheorieën en historische teksten? Dan ga je Leash Law ongetwijfeld gaaf vinden.

Tracklist:
1. Fight
2. Dogface
3. Stealing Grace
4. Hail To Blood
5. Banion
6. Better When Betrayed
7. Martial Law
8. Hellhole
9. Paving The Way

Score: 85 / 100

Reviewer: Bob
Toegevoegd: 29 mei 2004

Koop dit album in

Meer Leash Law:

[ Terug naar de Album Reviews ]