Enquête

Serj Tankian zou er geen probleem mee hebben als System Of A Down hem zou willen vervangen door een andere leadvocalist. Vind jij dat de groep Tankian moet vervangen?

Ja, als dat betekent dat er eindelijk een nieuw studio-album komt
Ja, als dat betekent dat de band vaker in de Benelux gaat optreden
Ja, want Tankians vocalen zijn sowieso de zwakke schakel in de band
Ik vind het best, want Tankians werk buiten SOAD is toch interessanter
Nee, Serj Tankian is een essentieel element van System Of A Down
Nee, de groep moet juist gitarist/vocalist Daron Malakian vervangen
Nee, de groep moet juist bassist Shavo Odadjian vervangen
Nee, de groep moet juist drummer John Dolmayan vervangen
Het maakt mij niet uit, ik blijf sowieso wel fan van SOAD
Het maakt mij niet uit, SOAD is toch allang over zijn hoogtepunt
Het maakt mij niet uit, ik heb überhaupt geen interesse in die band
anders, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

Kalender
Vandaag jarig:
  • Brian May (Queen) - 77
  • Martin Powell (Cradle Of Filth) - 51
  • Robb Flynn (Machine Head) - 56
  • Russell Allen (Symphony X) - 53
  • Tom Gabriel Fischer (Celtic Frost) - 61
Metalclubshows in Emmen

Geplaatst op 05 juni 2024 om 08:37u

Emmen krijgt meer rockende gitaren dankzij Jorge Fernandes en Abhay van den Berg. Deze twee heren bundelen hun krachten onder de naam Emmen.Events. Na jaren van gesprekken over het organiseren van evenementen in het Drentse Emmen hebben ze eindelijk een geschikte indoorlocatie gevonden: Melody Emmen in Barger-Oosterveld. De visie van Fernandes en Van den Berg is om kleine clubshows in Emmen te organiseren. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de eerste shows nog in 2024 te laten plaatsvinden in Barger-Oosterveld. Het eerste optreden is inmiddels bevestigd. De Russische zangeres Anna KiaRa (ex-Imperial Age) komt met haar band en special guest Heavenqueen op 12 juli naar Melody.

Metalclubshows in Emmen

“We beginnen met drie try-out shows om te zien hoe het publiek reageert en of er voldoende draagvlak is om door te gaan,” aldus organisator Van den Berg. Binnenkort worden de eerste try-out shows van Emmen.Events aangekondigd, en de organisatoren hopen hiermee een solide basis te leggen voor de komende jaren! Meer informatie over Emmen.Events is te vinden op: de Facebookpagina van Emmen.Events.

Fernandes, voorheen de organisator van Emmen Metal Festival, organiseert diverse clubshows in binnen- en buitenland via zijn boekingskantoor Anticorpos Bookings. Van den Berg heeft meer dan tien jaar ervaring met het organiseren van clubshows en festivals in binnen- en buitenland, waaronder het jaarlijkse Metalfestival Metalyard, en recentelijk TributeMania, een tributefestival dat begin dit jaar voor het eerst werd georganiseerd.

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2024 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.