Enquête

Deze zomer gaat Iron Maiden in het Gelredome en op Graspop overwegend oude klassiekers spelen. Daarna wil de band echter tijdens een (intiemere) zaaltournee het recente dubbelalbum Senjutsu integraal spelen. Kijk jij daar naar uit?

Ja, ik wil Senjutsu graag in zijn geheel live horen
Heel Senjutsu hoeft van mij niet zonodig, maar ik ga toch wel
Ik moet er nog eens over nadenken of ik naar die tournee wil
Ik zou het op een festival bekijken, maar ga niet naar een aparte zaalshow
Ik vind Iron Maiden live leuk, maar sla de Senjutsu-tour liever over
Ik ga alleen naar shows waarbij Iron Maiden vooral oude nummers speelt
Ik hoef Iron Maiden sowieso niet (meer) live te zien, ongeacht de setlist
anders, namelijk:

[ Uitslag | Enquêtes ]

    25 februari:
  • Atheist, Cadaver, Hideous Divinity, From Hell en Typhus
Kalender
Vandaag jarig:
  • João Paulo Martins (Ramp) - 50
  • Miika Juhani Hostikka (Sinamore) - 43
  • Ricardo Confessori (Shaman) - 53

Vandaag overleden:
  • Bruce Corbitt (Rigor Mortis) - 2019
Eerste single van GGGOLDDDs nieuwe album

Geplaatst op 04 december 2021 om 09:30u

Op 1 april komt het nieuwe album van GGGOLDDD uit. This Shame Should Not Be Mine gaat over de persoonlijke ervaring van zangeres Milena Eva met seksueel misbruik. "Op negentienjarige leeftijd ben ik verkracht door iemand waarop ik verliefd was en die ik vertrouwde." Dat heeft me nadrukkelijk gevormd. Jarenlang heb ik het trauma genegeerd. Het was makkelijker alsof het niet was gebeurd dan het te accepteren. De eerste single Notes On How To Trust gaat over het leren vertrouwen na zo'n trauma. Elke grens is vaag en ieder persoon is een mogelijk risico. Het nummer gaat over anderen vertrouwen, maar nog het meest over jezelf vertrouwen."

De clip is een productie van Rauwkost Fil, het concept is verzonnen door Milena Eva en de regisseur is Guido FG Jeurissen. Op de hoes van het album vind je een door MAKO Photography gemaakte foto van de frontvrouw. Voor meer informatie kun je terecht op de Bandcamp-pagina en de website van GGGOLDDD.

Alle artikelen en foto's (afgezien van albumhoezen, door bands/labels/promoters aangeleverde fotos of anders aangegeven), zijn © 2001-2022 Metalfan.nl, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gekopieerd worden. De inhoud van reacties blijven van de reageerders zelf. Metalfan.nl is niet verantwoordelijk voor reacties van bezoekers. Alle datums van de Nieuwe Releases, Concertagenda, Kalender en in de artikelen zijn onder voorbehoud.