Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

13-04-2021

Clips: Children Of Bodom, Blue ÷yster Cult, Maiden United...
Geplaatst op 31 oktober 2019 om 19:55u

Bij het titelnummer van Hexed van Children Of Bodom zijn door Lucas Cappy en James McIntosh geregisseerde beelden verschenen. Hexed is het tiende studio-album van de Finse melodeathformatie.

Wednesday 13, Calico Cooper en Dani Filth zijn te gast in The Last House On The Left van The 69 Eyes. De door Vicente Cordero geregisseerde beelden zijn opgenomen in Lunacy te Hamburg. De bij Halloween passende track staat op West End.

Een drietal weken geleden sloot Maiden United FemME in Hilvarenbeek af. De coverband komt op 9 december met The Barrel House Tapes. Daarop staat onder meer The Number Of The Beast, in een bijzondere versie. De clip is gemaakt door De Neve Media.

Terug naar de jaren tachtig met Everyone's A Star van Northtale. Jason McNamara is verantwoordelijk voor de beelden bij de rocktrack, die onder meer door Bon Jovi is geÔnspireerd. Het nummer staat op het door Nuclear Blast Records uitgebrachte Welcome To Paradise.

Third Eye Visuals is de partij achter de videoclip bij Legacy van Valhalore. Dat is een folkmetalband uit het Australische Brisbane. Legacy is de de nieuwste single van het sextet, dat in 2013 is opgericht en ťťn full-length op zijn naam heeft staan.

Op het YouTube-kanaal van Frontiers Music Srl zijn live-beelden verschenen bij Harvester Of Eyes van Blue ÷yster Cult. De track staat op Hard Rock Live Cleveland 2014. Het dubbelalbum dat volgend jaar verschijnt, bevat opnamen van het concert op 17 oktober 2014 in Hard Rock Casino in Northfield, Ohio.