Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

16-10-2021

Steevi Jaimz - My Private Hell
Jaar van release: 2009
Label: Cargo Records
Steevi Jaimz - My Private Hell
2009 lijkt wel het jaar van de dino-releases; de ene na de andere gup die ook maar denkt dat -ie in de tachtiger jaren iets voorstelde brengt een cd uit. Zo ook deze Steevi Jaimz (goh wat klinkt dat toch lekker populair). Deze gitarist van de toen al weinigzeggende band Tigertailz heeft een contractje los weten te peuteren bij het Engelse Cargo Records en het resultaat lag de afgelopen week in mijn cd speler.

Die werd daar echter niet vrolijk van, en ik evenmin. Het songmateriaal is redelijk desastreus (behalve Still Crazy, dat nummer is wel te pruimen) maar man, kan die kerel niet gewoon zijn hoofd houden en een zánger aannemen of zo? Wat er uit zijn strot komt is echt dermate slecht dat ik me afvraag of Cargo Records zó weinig demo-aanbod krijgt dat ze wel íets moesten uitbrengen... Hemeltergend slecht, ik kan er niks anders van maken. Glamrock van de onderste plank.

Het moge duidelijk zijn dat hier niet teveel woorden aan vuil gemaakt moeten worden. Voor de vorm hieronder de tracklist en andere wetenswaardigheden maar daar moet de aandacht voor dit heerschap dan ook abrupt stoppen.

Tracklist:
1. Amazing
2. Don’t Say It’s Over
3. Something Good Something Bad
4. Still Crazy
5. Little Sistah
6. My Private Hell
7. Kiss Of Death
8. I Don’t Wanna Walk Away
9. Dancin’ With Danger
10. Kikk It Down

Score: 50 / 100

Reviewer: Hans
Toegevoegd: 8 december 2009

Koop dit album in

[ Terug naar de Album Reviews ]