Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-07-2017

Concert Reviews


Vincent And Danny Cavanagh - Anathema Acoustic
"This is gonna be better than you think", aldus Danny Cavanagh die samen met zijn broer Vinny het podium deelt in Zoetermeer. De twee broers treden vandaag op zonder de andere muzikanten van Anathema. Ze spelen een (semi-)akoestische set, de laatste in de serie van zeven in Europa. Ongeveer tweehonderdvijftig belangstellenden en fans hebben zich verzameld in Cultuurpodium Boerderij. Onder hen onze verslaggever Jeffrey die een indruk geeft van deze speciale avond.

Dynamo Metal Fest 2017
Sinds 2015 is het eens per jaar weer bal in het IJssportcentrum te Eindhoven, onder de naam Dynamo Metal Fest. Voor de derde editie stelde de organisatie een line-up samen waarin grofweg dertig jaar metalgeschiedenis vertegenwoordigd wordt. Oud (Toxik, Exodus, Testament), iets minder oud (Prong, Entombed A.D.) een nieuwere (Devin Townsend Project en hoofdact Gojira) en nieuwste lichting (White Boy Wasted en VUUR) vullen het veld met metalheads van alle leeftijden en doen het festival uitverkopen. Uiteraard is ook het team van Metalfan.nl erbij om verslag te doen.

Be Prog! My Friend 2017
Zon, zee en progressieve klanken in een mooie setting. Wat wil de progliefhebber nog meer? Het openluchtmuseum El Poble Espanyol in Barcelona vormt het decor voor twee dagen Be Prog! My Friend, het festival dat voor de vierde keer op rij door Madness Live! georganiseerd wordt. Een internationaal feest waar dit jaar ook weer veel Nederlanders op afkomen om te genieten van de bruisende stad, een weekendje weg, de cultuur en uiteraard de hoogstaande muziek. Dit jaar met Marillion en Jethro Tull als headliners, Jardín De La Croix van eigen bodem, rijzende sterren als Leprous en nog veel meer.

Juli 2017:

Juni 2017:

Mei 2017:

April 2017:

Maart 2017:

Februari 2017:

Januari 2017: