Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-08-2018

Concert Reviews


Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2018
"Music, beer and pretty women, that's how life should be", aldus Simone Simons van Epica. "And pretty men of course", voegt ze er nog snel aan toe. Epica is een van de hoogtepunten van Alcatraz 2018, maar er zijn natuurlijk veel meer topacts onder de vierenveertig bands die verspreid over drie dagen in Kortrijk optreden. Bovendien is er een uitgebreider randprogramma dan voorheen. Wij doen verdeeld over drie pagina's verslag van het evenement dat elk jaar een verdere groei doormaakt.

GorillaFest
Café De Engelenbak is op 21 juli het toneel voor de eerste editie van GorillaFest. Het café in Doetinchem heeft samen met Guilty Gorilla Group een zestal bands gecontracteerd die op deze zeer warme avond herrie (in de positieve zin van het woord) komen maken in het knusse café waarin een klein podium is gevestigd. Jeffrey neemt net als ongeveer tachtig metalfans een kijkje en doet verslag.

Into The Grave 2018
In het tweede weekend van augustus is het weer tijd voor Into The Grave. Wat in 2011 begon als een knus dagje bands kijken voor het symbolische bedrag van €6,66, is in acht edities uitgegroeid tot een tweedaags festival van formaat, met een aantrekkelijk programma van internationale allure. We stuurden Wessel en Jos naar het Hoge Noorden om verslag te doen. Je leest het op deze twee pagina's.

Augustus 2018:

Juli 2018:

Juni 2018:

Mei 2018:

April 2018:

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018: