Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

24-06-2018

Concert Reviews


Op vrijdagavond, de vijftiende van juni, stond een show op de agenda van veel hardcore- en punkliefhebbers. Geïnteresseerden reisden af naar Dordrecht, om in de Power Stage van poppodium Bibelot vier bands te aanschouwen. Dit zaaltje biedt ruimte aan driehonderdvijftig mensen en deze avond was mede door het aantrekkelijke fiche stijf uitverkocht. Gelukkig is er geen moment geweest waarop ons het gevoel bekroop dat het te druk was in de goed gekoelde zaal. Een mooie locatie en een aantrekkelijk programma vormen de ingrediënten voor een lekkere muzikale avond. Het geluid was ondanks het moeizame begin bij Angel Du$t prima afgesteld.

Corrosion Of Conformity en King Hiss
Na jaren van stilte is er weer een nieuwe Corrosion Of Conformity-plaat. Op No Cross No Crown is Pepper Keenan terug als frontman. Nu het album een aantal maanden uit is, valt op hoe soepel het nieuwe songmateriaal aansluit bij het oude. Doornroosje strikt de Amerikanen voor een exclusieve Nederlandse show en regelt met King Hiss een passende openingsact. Hugo was erbij om verslag uit te brengen.

Wiegedood en Dawn Ray'd
Als je op vakantie bent, moet je natuurlijk ook daar de concertagenda even checken. Zo kan het gebeuren dat een Nederlander een Belgische band in Engeland gaat bekijken. In dit geval speelt Wiegedood in Bristol. Het onlangs uitgebrachte De Doden Hebben Het Goed III wordt ook in The Louisiana gepromoot. Het blackmetalgezelschap Dawn Ray'd opent de avond.

Juni 2018:

Mei 2018:

April 2018:

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018: