Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

01-05-2016

Concert Reviews


De beelden van het halverwege afgelaste Stonehenge-festival van juli 2015 staan nog altijd op het netvlies. Waar de dag in Steenwijk nog zo mooi begon, zag organisator Rene Brugmans zich genoodzaakt het outdoor-festival voortijdig te stoppen. Maanden gingen voorbij, maar de organisatie zat niet stil en kwam, naast de aankondiging dat er weer een nieuwe editie in de zomer komt, met een indoor-versie van Stonehenge in Drachten.

De Amerikaanse deathmetalband Nile bracht vorig jaar het prima album What Should Not Be Unearthed uit. Ter ere daarvan werd vorig jaar met Suffocation getoerd, met een exclusief concert in Nijmegen als enige Nederlandse datum. Nu is het tijd voor een tweede headlinetoernee, tijdens welke binnen onze landsgrenzen Arnhem, Haarlem en Rotterdam aangedaan worden. Wessel was erbij in Haarlem.

Death DTA  en Bodyfarm
Sinds 2013 gaan ex-leden van de legendarische en invloedrijke band Death met enige regelmaat op tournee, om het leven en de nalatenschap van wijlen zanger/gitarist Chuck Schuldiner gepaste eer te bewijzen. Vanavond wordt daarbij Dynamo in Eindhoven aangedaan.

April 2016:

Maart 2016:

Februari 2016:

Januari 2016: