Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

19-11-2017

Concert Reviews


Doro en Oversense
Metal queen en rockgodin zijn enkele van de benamingen die passen bij dé vertegenwoordigster van traditionele heavy metal: Doro. Ter ere van ruim drie decennia trouwe dienst kwam vorig jaar de mooie collectie Strong And Proud uit met daarop een fantastische show. Onder diezelfde noemer bezoekt Doro met haar band opnieuw de lage landen met onder meer een optreden in Gebouw-T te Bergen op Zoom.

Brainstorm Festival 2017
"You're enjoying yourselves, right? This is incredible! Ten years of Brainstorm, congratulations!", aldus Bruce Fitzhugh, frontman van Living Sacrifice, één van de headliners van Brainstorm Festival, dat dit jaar dus een jubileum viert. Dat doet de organisatie met het aanbieden van een zeer gevarieerde line-up van symfonische metal tot hardcore en van old school metal tot progressieve klanken. Voor ieder wat wils dus en daarom reisde Jeffrey af om verslag te doen van het goed bezochte, tweedaagse festival in Gigant te Apeldoorn.

Saga
Zou dit echt de laatste keer zijn? Neemt Saga afscheid na deze tournee? Tijdens het optreden in de Hengelose Metropool hangt er in elk geval totaal geen afscheidsvibe. Hier zijn rasmuzikanten aan het werk die geen moment laten blijken de muziekwereld zat te zijn. De Canadezen nemen een diepe duik in veertig jaar proghistorie.

November 2017:

Oktober 2017:

September 2017:

Augustus 2017:

Juli 2017:

Juni 2017:

Mei 2017:

April 2017:

Maart 2017:

Februari 2017:

Januari 2017: