Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

19-03-2018

Interviews


Project Pain
Recent verscheen Brothers In Blood, het derde album van de Amersfoortse thrashmetalformatie Project Pain. Eind 2016 besloot de band te stoppen met optreden en gingen oprichters Guido den Hoed (gitaren) en Bauke Goudbeek (vocalen) als duo verder. Marc sprak met gitarist, songwriter en producer Guido den Hoed.
Judas Priest
Ian Hill, bassist en medeoprichter van Judas Priest, is zich ervan bewust dat er een einddatum zit op zijn loopbaan. Die dag lijkt sneller te komen dan gedacht, want deze maand werd bekend dat gitarist Glenn Tipton de ziekte van Parkinson heeft. Ten tijde van dit interview was dit nog niet wereldkundig gemaakt. Het antwoord van Ian op de vraag hoe Glenn het nog altijd klaarspeelt op zeventigjarige leeftijd, heeft opeens een andere lading. Uiteraard komt ook de totstandkoming van het nieuwe album Firepower ter sprake en komen we te weten hoe Ian het vertrek van K.K. Dowing, de andere medeoprichter van de band, heeft ervaren.
Visions Of Atlantis
Op de dag dat het nieuwe Visions Of Atlantis-album uitkomt, strijkt de symfonische metalformatie neer in Nijverdal tijdens de tour met de titel Symphonic Metal Nights. Een mooie gelegenheid voor de fans om het songmateriaal The Deep And The Dark live te horen. De griep gaat echter rond in de tourbus, waardoor de helft van de twintig crewleden ziek is. Zanger Siegfried Samer geeft Jeffrey tekst en uitleg over de gevolgen daarvan voor de show van vanavond en praat verder met hem over het komen en gaan van oud-leden, de belangrijke rol van producer Frank Pitters en over de balans tussen donkere thema’s en positiviteit.

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018:

December 2017:

November 2017:

Oktober 2017:

September 2017:

Juni 2017:

Mei 2017:

April 2017:

Maart 2017:

Februari 2017:

Januari 2017:


Er zijn 1133 interviews op Metalfan.nl