Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

27-05-2018

Interviews


FortaRock
FortaRock is terug. Op 1 en 2 juni wordt het Goffertpark in Nijmegen weer gevuld met zwarte shirts, bier, headbangende koppen en goede muziek. Het programma bestaat uit onder meer Nightwish, Parkway Drive, Kreator, Opeth, Arch Enemy, Body Count en nog achttien andere bands. We spraken erover met Freek Koster, een van de mannen achter het festival.
Caliban
Caliban bracht onlangs zijn elfde plaat Elements uit. Meer dan ooit experimenteert de Duitse metalcore-band met verschillende zangtechnieken, maar ook elektronica krijgt een steeds grotere rol. Waar oude fans nostalgisch terugkijken naar vroeger toen de groep nog gewoon pure metalcore maakte, dient zich hedendaags een hele nieuwe groep fans aan. Het zorgt ervoor dat Caliban populairder dan ooit is. Marcel praat met gitarist en bandleider Marc Görtz over de nieuwe plaat.
Kamelot
Met het nieuwe album The Shadow Theory zet Kamelot de beproefde formule van bombastische, symfonische metal voort. Later dit jaar kunnen we de band weer in Tilburg aan het werk zien, waar Kamelot van plan is om een dvd op te nemen. Ik sprak met bandleider Thomas Youngblood en frontman Tommy Karevik over onder meer de nieuwe cd en de komende show in Tilburg.

Mei 2018:

April 2018:

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018:


Er zijn 1142 interviews op Metalfan.nl