Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

10-12-2016

Interviews


Eindhoven Metal Meeting
In december staat bij velen al jaren een weekend gereserveerd in de agenda voor de Eindhoven Metal Meeting. Dit jaar moet je ze dan ook niet bellen op 16 of 17 december, want dan vindt het festival weer plaats in de Eindhovense Effenaar. Met namen als Mayhem, Watain en Moonspell die speciale shows komen geven en verder nog onder meer Tiamat, Destruction en Pro-Pain op het programma belooft het Eindhovense festival ook dit jaar weer veel goeds. We spraken er over met de man achter de Eindhoven Metal Meeting, Roman Hdl van boekingskantoor District 19.
Sirenia
Voor Sirenia is 2016 een jaar met ups en downs. De trip naar China ging niet door omdat er geen visa's werden afgegeven en de tour met Unleash The Archers en Tr door Europa is vanwege de kritiek op laatstgenoemde ook een met de nodige tegenslagen. Toch is er ook goed nieuws. Er is een nieuw album, een nieuwe zangeres, er komen meer optredens en de toekomst ziet er wat dat betreft rooskleuriger uit. Ik sprak met componsist/gitarist/zanger Morten Veland kort voor het optreden in Arnhem over de goede en slechte tijden, Mortemia en een nieuw project en over de toekomst met Emmanuelle Zoldan.
Diabulus In Musica
Over een paar dagen komt het nieuwe album van Diabulus In Musica uit en staat de Baskische formatie op het podium in Belgi en Nederland. Hoogste tijd om zangeres/fluitiste Zuberoa Aznrez en toetsenist/zanger Gorka Elso vragen te stellen over het schrijven van Dirge For The Archons, de gastbijdragen, de teksten en de projecten van Zuberoa.

December 2016:

November 2016:

Oktober 2016:

September 2016:

Augustus 2016:

Juli 2016:

Juni 2016:

Mei 2016:

April 2016:

Maart 2016:

Februari 2016:

Januari 2016:


Er zijn 1082 interviews op Metalfan.nl