Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

16-11-2018

Interviews


Wolfheart
Wolfheart zit in de lift. De melodeathband rond Tuomas Saukkonen is momenteel aan het touren in Verenigde Staten en komt daarna weer terug naar Europa om daar het nieuwe album Constellation Of The Black Light te promoten. We spreken Tuomas vlak nadat hij samen met de band in het oefenhok de laatste voorbereidingen heeft voltooid voor de Amerikaanse tour.
Northward
Floor Jansen heeft bepaald niet stilgezeten tijdens de Nightwish-sabbatical vorig jaar. Tussen het verzorgen van haar dochter Freja door is ze met diverse projecten bezig geweest, waaronder Northward. Ze heeft al een tijd lang de wens gehad om een rockalbum te maken. Dat komt op 19 oktober uit onder de naam Northward. We praten met Floor over onder meer de teksten, de bijzondere momenten op het album en de samenwerking met gitarist Jørn Viggo Lofstad, bekend van Jorn en Pagan's Mind. Een samenwerking die tien jaar geleden tot stand kwam.
Beyond The Black
Heart Of The Hurricane is een nieuw begin voor Beyond The Black. Fris en fruitig, met een nieuwe line-up en meer tijd om een goed album op de internationale markt los te laten. Zangeres Jennifer Haben vertelt er enthousiast en graag uitgebreid over met Jeffrey, alsmede over de fysieke voorbereiding op FemME, waar de symfonische metalband als headliner geprogrammeerd staat.

Oktober 2018:

September 2018:

Augustus 2018:

Juli 2018:

Juni 2018:

Mei 2018:

April 2018:

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018:


Er zijn 1158 interviews op Metalfan.nl