Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

05-05-2016

Interviews


Dynamo Metal Fest
Na de succesvolle eerste editie van Dynamo Metal Fest kan het niet anders dan dat er dit jaar een tweede editie volgt. Op zaterdag 16 juli is Ijssportcentrum Eindhoven (in de volksmond ook wel bekend als de kunstijsbaan) weer het toneel voor het festival. Dit jaar staan ondermeer Anthrax, Metal Church, Life Of Agony en Sacred Reich op het programma. Ik sprak er over met twee van de drie mannen achter het festival, te weten Tjerk Maas en Paul Van Berlo.
Nemesea
Op een dag dat buien met hagel en perioden met zon elkaar afwisselen, is er in GieSound Studio te Zwolle voor een select gezelschap een luistersessie van Uprise, het nieuwe album van Nemesea. Na afloop nemen gitarist Hendrik Jan ‘HJ’ de Jong en bassist Sonny Onderwater de tijd voor ons om uitleg te geven over het opnameproces, de reden dat zangeres Manda Ophuis vandaag niet aanwezig is, je gevoel volgen en positivisme.
Razend
De Tilburgse band Razend is met de ep White Goat II klaar om het hele land te veroveren. Met in de gelederen muzikanten uit Acrostichon en Outburst spelen ze 'thrash with a twist'. Marc sprak met zangeres Corinne over het ontstaan van Razend, een coverband en geitjes.

April 2016:

Maart 2016:

Februari 2016:

Januari 2016:


Er zijn 1051 interviews op Metalfan.nl