Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-09-2018

Interviews


Grave Digger
Een show van het Duitse Grave Digger in Nederland is een zeldzaamheid, maar volgend jaar komt de heavymetalband zowaar naar Baroeg in Rotterdam ter gelegenheid van het nieuwe album The Living Dead. Reden genoeg om te babbelen met opperhoofd en zanger Chris Boltendahl over dit unieke feit en het nieuwe album. Daarnaast komen we te weten met welke oud-gitarist hij nog prima een biertje kan drinken en welke hij een enorme klootzak vindt.
Alter Bridge
Met Live At The Royal Albert Hall brengt Alter Bridge een ambitieuze live-release op de markt. Samen met The Parallax Orchestra stond de Amerikaanse formatie tweemaal achtereen op de planken in één van de meest prestigieuze concertzalen ter wereld. Het optreden in The Royal Albert Hall in Londen is gefilmd en opgenomen. Marcel sprak met drummer Scott Phillips over deze ervaring, over de toekomstplannen van Alter Bridge en of Creed ooit weer het levenslicht zal gaan zien.
MaYaN
Het derde album Dhyana betekent veel voor MaYaN. De volledige band heeft zich ingezet om deze plaat tot een bijzondere luisterervaring te maken. De formatie heeft een enorm potentieel, wat bewezen werd op Graspop vorig jaar. Dat mensen speciaal naar clubshows komen, is een stap verder. Frontman Mark Jansen zei na afloop van het interview dat Marc met hem had het volgende hierover: "Je kunt wel interesse gewekt hebben, maar je moet genoeg sterke songs hebben. Met drie platen en een ep hebben we een flinke lijst waar we uit kunnen putten. We denken eraan om de songs die alle kanten opgaan wat minder te gaan spelen tijdens liveshows. Dat zijn meer albumbelevenissen." Je kunt het interview hier lezen.

September 2018:

Augustus 2018:

Juli 2018:

Juni 2018:

Mei 2018:

April 2018:

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018:


Er zijn 1152 interviews op Metalfan.nl