Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

25-10-2016

Interviews


Alter Bridge
Geen held, gewoon een entertainer. Zo omschrijft Myles Kennedy zichzelf als we hem zeggen dat fans hem als held zien. Op het nieuwe album The Last Hero van zijn band Alter Bridge staan helden namelijk centraal. Onlangs was de Amerikaanse zanger in Amsterdam, waar we met hem spraken over ondermeer het nieuwe album en de show volgende maand in diezelfde stad.
Epica
Het vorige album The Quantum Enigma heeft Epica geen windeieren gelegd. Het album werd overal goed ontvangen en de band is voor concerten diverse malen de wereld rondgegaan. Uiteindelijk komt er dan het moment dat het tijd wordt voor een nieuwe cd. Komend weekend is het dubbel feest voor Epica, want dan komt die nieuwe cd uit, getiteld The Holographic Principle, én vindt de tweede editie van Epica's eigen Epic Metal Fest plaats in Tilburg. Genoeg stof voor een gesprekje met gitarist Mark Jansen en zangeres Simone Simons.
Asphyx
Volgend jaar viert Asphyx het feit dat de legendarische deathmetalband dertig jaar geleden is opgericht en dat ondanks het vertrek van het laatste originele bandlid, drummer en oprichter Bob Bagchus in 2014. Incoming Death is derhalve de eerste full-length met de Duitser Stefan Hüskens achter de kit. Jeffrey sprak met Martin van Drunen over de nieuwe manier van werken na het vertrek van Bob, de samenwerking met Dan Swanö, de inhoud van de teksten, het avontuur in Latijns Amerika en meer.

Oktober 2016:

September 2016:

Augustus 2016:

Juli 2016:

Juni 2016:

Mei 2016:

April 2016:

Maart 2016:

Februari 2016:

Januari 2016:


Er zijn 1073 interviews op Metalfan.nl