Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

28-05-2016

Interviews


Lacuna Coil
Wie The House Of Shame, het openingsnummer van het nieuwe Lacuna Coil-album Delirium heeft gehoord, weet het al. De achtste full-length is het zwaarste en hardste album in de discografie van de Italiaanse metalband. De achterliggende redenen zijn veelvuldig. Zangeres Cristina Scabbia licht een tipje van de sluier op en praat over bijna alles in eigen hand willen houden en over een paar bijzondere momenten op Delirium.
Helhorse
Helhorse is een vrij jonge band die in thuisland Denemarken wel al een klein beetje naam heeft weten te maken. Met het derde album, dat simpelweg Helhorse heet, is de band klaar om het ook buiten Scandinavië te proberen. Dit najaar gaat de band op tour en doet dan ook Nederland aan. Met zanger Mikkel sprak ik over de nieuwe plaat, zijn muzikale opvoeding en de nieuwe platenbaas.
Aborted
Onze zuiderburen van Aborted lijken de laatste jaren niet van de planken af te slaan. Tussen het vele optreden door, wist de Vlaamse deathmetalband ook nog een nieuw album te componeren. Met vocalist Sven de Caluwé sprak Wessel over Retrogore en vele andere aspecten uit het bestaan van één van de hardst werkende bands die het genre rijk is.

Mei 2016:

April 2016:

Maart 2016:

Februari 2016:

Januari 2016:


Er zijn 1056 interviews op Metalfan.nl