Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-07-2018

Interviews


The Dead Daisies
Gitarist Doug Aldrich verliet in 2014 Whitesnake om meer tijd te besteden aan zijn gezin. Nu zit hij alweer twee jaar in The Dead Daisies, de supergroep waarin alleen maar topmuzikanten bij spelen. Voorafgaand aan het optreden in 013 in Tilburg zit ik met Doug om te praten over het nieuwe album Burn It Down, maar ook over zijn toenmalige vertrek bij Whitesnake. David Lowy, oprichter van The Dead Daisies en gitarist, neemt ook deel aan het gesprek. In het dagelijks leven is hij succesvol zakenman en David laat weten hoe hij zijn ervaring in dat wereldje toepast als muzikant.
FortaRock
FortaRock is terug. Op 1 en 2 juni wordt het Goffertpark in Nijmegen weer gevuld met zwarte shirts, bier, headbangende koppen en goede muziek. Het programma bestaat uit onder meer Nightwish, Parkway Drive, Kreator, Opeth, Arch Enemy, Body Count en nog achttien andere bands. We spraken erover met Freek Koster, een van de mannen achter het festival.
Caliban
Caliban bracht onlangs zijn elfde plaat Elements uit. Meer dan ooit experimenteert de Duitse metalcore-band met verschillende zangtechnieken, maar ook elektronica krijgt een steeds grotere rol. Waar oude fans nostalgisch terugkijken naar vroeger toen de groep nog gewoon pure metalcore maakte, dient zich hedendaags een hele nieuwe groep fans aan. Het zorgt ervoor dat Caliban populairder dan ooit is. Marcel praat met gitarist en bandleider Marc Görtz over de nieuwe plaat.

Juni 2018:

Mei 2018:

April 2018:

Maart 2018:

Februari 2018:

Januari 2018:


Er zijn 1143 interviews op Metalfan.nl