Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-07-2019

Win kaarten voor Hypocrisy en Soilwork

Maandag 12 augustus staat er een moddervette package in de Eindhovense Effenaar. Hypocrisy en Soilwork zijn deze zomer samen op tour en doen de Lichtstad aan!

Het laatste album End Of Disclosure van Hypocrisy mag dan inmiddels alweer zes jaar oud zijn, maar dat weerhoudt de band er niet van om te touren. Live is het namelijk altijd genieten bij deze Zweden onder leiding van Peter Tägtgren. Songs als End Of Disclosure, War-Path en Roswell 47 gaan er zeker wel in en komen ongetwijfeld in Eindhoven ook voorbij.

Maar Hypocrisy tourt niet alleen. De band neemt niemand minder dan Soilwork in zijn kielzog mee. Die band bracht eerder dit jaar nog het uitstekende, nieuwe album Verkligheten uit, waarvan we op deze avond waarschijnlijk ook wel het een en ander zullen horen.

Wil je kans maken op twee kaarten voor deze vette package? Het enige dat je hoeft te doen is je naam en emailadres in te sturen. Misschien zien we jou dan op maandag 12 augustus in de pit bij Hypocrisy en Soilwork in de Effenaar in Eindhoven!


 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Effenaar, Eindhoven.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 31 juli 2019. Medewerkers van Metalfan.nl zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.