Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-09-2018

Win kaarten voor Anathema

Vorig jaar verscheen het album The Optimist van Anathema. Sindsdien is de band al diverse keren in Nederland te zien geweest, maar binnenkort komt de band terug met bijzondere shows. De Britse band komt namelijk naar ons land voor twee akoestische optredens.

Zaterdag 29 september en zondag 30 september is de Britse band te zien in respectievelijk Poppodium 013 en De Melkweg in Amsterdam. Zoals gezegd, Anathema komt nu met akoestische optredens. Het voorprogramma wordt verzorgd door het Duitse duo Ava en Mike St. Jean & Daniel Cardoso (jawel, Anathemas toetsenist).

Wil je kans maken op twee kaarten voor een van deze shows? Het enige dat je hoeft te doen is je naam en emailadres in te vullen en aan te geven naar welke show je wil, mocht je kaarten winnen.

Wil je naar de show in Tilburg of Amsterdam?

Antwoord:
 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Poppodium 013, Tilburg en Melkweg, Amsterdam.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 25 september 2018. Medewerkers van Metalfan.nl, Poppodium 013 en Melkweg zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.