Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

18-10-2017

VUUR prijsvraag

Deze week ligt het langverwachte debuutalbum van VUUR in de winkels.
Op In This Moment We Are Free – Cities nemen Anneke van Giersbergen en haar mannen je mee rond de wereld, van Rotterdam naar Beirut, van Santiago naar Helsinki en vele plekken er tussenin.

Heb je het album nog niet besteld? Dan moet je dat zeker maar eens gaan doen. De releaseparty vindt plaats op vrijdag 20 oktober in Bar3 in Rotterdam, maar in het weekend erna is VUUR ook nog in enkele platenzaken om de plaat te signeren.

Maar er zijn ook twee songs die niet op het album staan!
Deze zijn wel te vinden op de uiterst gelimiteerde 7" single getiteld The Mermaid And The Horseman! Op kant A vind je I'll Come Back To Love You - Moscow, terwijl op kant B wordt meegenomen naar Polen in Fighter - Warsaw. En wij mogen van deze single twee exemplaren weggeven!

Wil je kans maken op een van deze bijzondere singles, geef dan antwoord op de volgende vraag: waar vond de allereerste show van VUUR plaats?
Denk je het te weten, stuur dan je antwoord in samen met je naam en emailadres. Misschien draai jij dan binnenkort deze nieuwe single The Mermaid And The Horseman van VUUR!

Waar vond de allereerste show van VUUR plaats?

Antwoord:
 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Century Media.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 22 oktober 2017. Medewerkers van Metalfan.nl zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.