Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

15-07-2018

Win kaarten voor Gene Simmons

Win kaarten voor Gene Simmons

Er komt een ware legende naar Poppodium 013. KISS-bassist Gene Simmons is voor het eerst met zijn soloband te zien in Nederland. KISS verkoopt wereldwijd nog steeds – terecht – gigantische arena’s uit, met geweldige shows vol kostuums, podiumaankleding en vuurwerk. Met de Gene Simmons Band wil de wereldberoemde bassist terug de clubs in. Geen gekkigheid, maar gewoon een old-school rockshow geven! Hoewel Simmons door de jaren heen genoeg solomateriaal gemaakt heeft (in 2016 nog samengebracht op The Gene Simmons Vault), zal de nadruk bij de liveshows toch vooral op het materiaal van KISS liggen, als we de setlists in Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika mogen geloven. Dat wordt dus Rock ‘n’ Roll All Nite!

Op donderdag 19 juli komt Gene Simmons dus naar Poppodium 013 te Tilburg, met The Blackmordia uit Parijs als voorprogramma. Wil je kans maken op twee kaarten voor deze show? Stuur dan nu je naam en emailadres in! Misschien zien we jou dan op 19 juli bij Gene Simmons in Tilburg!


 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Poppodium 013, Tilburg.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 17 juli 2018. Medewerkers van Metalfan.nl en Poppodium 013 zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.

Gene Simmons Band @ 013, Tilburg