Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

18-11-2018

Stinkend Reich - Stinkend Reich
Jaar van release: 2010
Label: Eigen beheer
Stinkend Reich - Stinkend Reich
Je band Stinkend Reich noemen, je moet er maar op komen. De lachers krijg je er wel mee op je hand. Ik geef toe dat ik in ieder geval mijn lach niet kon onderdrukken. Hetzelfde geldt voor de teksten. Deze zijn simpel en plat, maar stiekem best grappig. Het is maar goed voor de heren uit Zwolle dat een fenomeen als New Kids vreselijk populair is in Nederland.

De muziek is totaal niet interessant. Ik geloof ook niet dat dat de bedoeling is. De stijl hangt ergens tussen rock en metal. Het had de acht songs wel meer kleur gegeven als daar iets meer energie in gestoken was. En dan druk ik het nog licht uit. Verder wil ik er weinig over kwijt. De titelsongs geven exact aan waar over gezongen wordt. Dat het album (buiten gratis download) alleen op cassettebandje verkrijgbaar is, is dan wel weer komisch. Leuk voor een keer in de kroeg en natuurlijk is het een slimme zet om dit kort voor carnaval uit te brengen.

Tracklist:
1. Bier
2. Televisie
3. Beenham
4. Brouwen
5. Hamburger
6. Vrouwen
7. Worst
8. Goudgeel

Reviewer: Ruud
Toegevoegd: 6 januari 2011

Koop dit album in

[ Terug naar de Album Reviews ]

Stinkend Reich - Stinkend Reich
Reactie van OldMhb op 08-01-2011 om 15:43u

Het is niet omdat dit van je eigen vaderland komt dat je dit ons moet opdringen. Ik ben geen droogzak maar dit komt er bij ons in Vlaanderen met karnaval niet door. Dan nog de liever de nieuwe van Tom Waes.

Stinkend Reich - Stinkend Reich
Reactie van arie op 09-01-2011 om 14:19u
Score: 90 / 100

mooi man

Stinkend Reich - Stinkend Reich
Reactie van frayedends op 11-01-2011 om 19:24u
Score: 12 / 100

Metalfan.nl je geloofwaardigheid gaat eraan met zulke rommel op de site. Als op zijn minst de teksten nog lollig waren....