Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-07-2017

Win kaarten voor Sacred Reich

Sacred Reich komt weer naar Europa met de 30 years of Ignorance tour. De legendarische thrashmetalband speelde in 2016 nog op Dynamo Metal Fest en verpletterde de festivalbezoekers met klassiekers zoals Surf Nicaragua en meer. Op 6 augustus speelt de band in DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Sacred Reich

Kryptos uit India zal de support verzorgen. De band onstond in 1998 in Bangalore en de groep wordt gezien als een van de leiders in het heavy metal genre in India. In de 20 jaar dat de band bestaat, heeft de band 3 gewaardeerde albums uitgebracht, tourde met de grootste namen in de metal en speelden meermaals in Europa.

Op zondag 6 augustus staan Sacred reich en Kryptos dus in DRU Cultuurfabriek in Ulft. En daar mogen wij kaarten voor weggeven! Wil je kans maken op twee kaarten, stuur dan je naam en emailadres in en laat ons weten hoe graag jij Sacred Reich wil zien!

Hoe graag wil jij Sacred Reich zien?

Antwoord:
 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Loud Noise.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 23 juli 2017. Medewerkers van Metalfan.nl en Loud Noise zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.