Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-07-2018

Zes nieuwe videoclips met onder meer Electric Wizard
Geplaatst op 11 oktober 2017 om 13:30u

Digitaal al beschikbaar, fysiek op 10 november: Bad Blood Rising van Santa Cruz. De clip bij Young Blood Rising geeft een idee hoe het eraan toegaat bij liveshows van de hardrockers uit Helsinki.

Uit Columbus, Ohio komt het metalcorecollectief Like Moths To Flames. Rise Records releaset op 3 november de nieuwe plaat Dark Divine. Bekijk en beluister hier de eerste single Nowhere Left To Sink.

Een week later brengt Spinefarm Wizard Bloody Wizard van Electric Wizard uit. See You In Hell is de albumopener. Verwacht bluesy, door Black Sabbath geïnspireerde heavy rock.

Billy Corgan, bekend als frontman van Smashing Pumpkins, komt overmorgen met zijn soloplaat Ogilala onder de naam William Patrick Corgan. In de clip bij The Spaniards zijn beelden verwerkt van de silent film Pillbox.

Eerder deelden we al de video bij California Dreaming van Hollywood Undead, nu is het de beurt aan Renegade. Beide tracks staan op V, dat op 27 oktober verschijnt. Johnny 3 Tears hoopt dat het nummer en de bijbehorende video jongeren inspireert om te geloven dat ze de wereld kunnen veranderen.

Papa Roach-frontman Jacoby Shaddix is te gast bij Nothing More in het nummer Don’t Stop. Nothing More is een rock/metalgroep uit San Antonio. De vijfde full-length The Stories We Tell Ourselves is sinds een kleine maand verkrijgbaar.