Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-07-2018

Clips: Prophets Of Rage, DragonForce...
Geplaatst op 09 oktober 2017 om 13:00u

Op vrijdag de dertiende komt via Frontiers Music Srl. de nieuwe plaat van Revolution Saints uit, de rockband met onder andere Deen Castronovo (Journey, Bad English), Doug Aldrich (The Dead Daisies, Whitesnake, Dio) en Jack Blades (Night Ranger, Damn Yankees). Op Light In The Dark staat onder meer I Wouldn’t Change A Thing.

Eerder deelden we al de clip bij Living On The 110 van Prophets Of Rage, nu is het de beurt aan Hail To The Chief. Beide tracks staan op het zelfgetitelde debuut dat vorige maand uitkwam. Op donderdag komt de supergroep met leden van Cypress Hill, Public Enemy en Rage Against The Machine naar 013 in Tilburg.

Ex-Iron Maiden-zanger Blaze Bailey heeft een door Richard Pembridge geregisseerde clip online gezet bij Eating Lies. Het nummer staat op het negende soloalbum Endure And Survive, het tweede in de serie van drie over een sci-fi-concept.

Een kijkje in de keuken van DragonForce; zo beschouwt gitarist Herman Li de beeden bij Midnight Madness. Het nummer staat op de zevende full-length Reaching Into Infinity, de eerste met de Italiaanse drummer Gee Anzalone.

Danny Worsnop is terug bij Asking Alexandria. Hij is te horen in Into The Fire. De track is een voorproefje van wat komen gaat op 15 december. Voor de clip werkten de Engelsen samen met regisseur Jensen Noen.

Sinds kort ligt The Deviant Chord van Jag Panzer in de winkels. Daarop staat onder meer Fire Of Our Spirit. De in 1981 opgerichte Amerikaanse powermetalband hield er in 2011 mee op, maar pakte in 2013 de draad weer op. Joey Tafolla, die tot twee keer eerder deel uitmaakte van de line-up verving gitarist Christian Lasegue.