Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-04-2018

Steel Panther, Mastodon e.a. zetten clips online
Geplaatst op 17 maart 2017 om 13:15u

Volgende week vrijdag komt het vijfde album van Steel Panther uit. Op Lower The Bar staat onder meer I Got What You Want. Tijdens de uitverkochte Arenatour in 2016 in Engeland zijn opnamen gemaakt en deze zijn in de clip verwerkt.

Robert Schober is de regisseur van de video bij Show Yourself van Mastodon. Over twee weken ligt de nieuwe plaat Emperor Of Sand in de winkels. Drummer Brann Dailor heeft, terwijl hij in eerste instantie nog niet 100% overtuigd was van de riff, het nummer ingezongen.

RATT-zanger Stephen Pearcy is met Smash alweer toe aan zijn vierde soloplaat. De frontman krijgt daarop hulp van Erik Ferentinos (leadgitarist en componist), Greg D'Angelo (drummer) en Matt Thorne (bassist, toetsenist). Ten Miles Wide is een van de tracks op de plaat die al een aantal weken verkrijgbaar is.

Al eerder deelden we de video’s van Me And That Man bij My Church Is Black en Ain’t Much Loving. Nu is het de beurt aan Cross My Heart And Hope To Die. Alle drie tracks staan op Songs Of Love And Death, dat over een week verschijnt via Cooking Vinyl.

Heavymetalveteranen Tygers Of Pan Tang brachten vorig jaar het zelfgetitelde album op de markt. Gitarist Robb Weir is het enige overgebleven originele bandlid dat op alle twaalf albums te horen is. Het nieuwste werk is een mix van hard rock en NWOBHM.

De mannen van Fit For An Autopsy hebben een clip online gezet bij Black Mammoth, waarmee ze willen laten zien bezorgd te zijn over het lot van de inwoners van North Dakota. Ze hebben ook een actie opgezet. Het nummer dat over Standing Rock handelt, staat op The Great Collapse, dat vandaag uitkomt.