Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

27-09-2021

Laat je seksleven rocken met deze tips

Laat je seksleven rocken met deze tips

Vooral als je al wat langer bij elkaar bent kan het gebeuren dat je seksleven een beetje inkakt. Of dat nou komt doordat de sleur er een beetje ingekomen is, je wallen tot aan je enkels hangen door slaapgebrek omdat je jonge kinderen hebt of omdat je het veel te druk hebt, dit is helemaal niet ongewoon. Maar vaak moet je wel zelf aan de slag om weer een beetje (mosh)pit in je seksleven te krijgen. Hieronder lees je wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw seksleven weer gaat rocken.

Ga de deur uit

Een uitstekende manier om je seksleven weer te laten stomen is door variatie aan te brengen. Dat kan je natuurlijk op veel manieren doen, maar een manier is door je bed eens te vergeten en een andere spannende locatie te bedenken. Buitenseks is natuurlijk vooral spannend omdat er een risico is dat je betrapt wordt. Toch is het wel handig om een plek uit te kiezen waar deze kans niet zo heel groot is, zodat je niet gearresteerd wordt of kinderen traumatiseert, zoals in het bos, een weiland of de duinen.

Wees aanwezig

Wanneer je elke avond als een zombie naast elkaar op de bank zit met je mobiel in de hand of Netflix op tv is de kans groot dat je niet samen in bed belandt voor een kinky sekssessie. Het is daarom belangrijk dat die smartphones aan de kant gaan en dat je echt aandacht voor elkaar hebt. Vraag aan de ander hoe het gaat en luister ook echt naar het antwoord. Praat met elkaar en zoek de intimiteit op door een hand vast te houden, te knuffelen of te kussen. Dat klinkt natuurlijk allemaal nog niet zo spannend, maar door elkaar echt te zien en aan te raken krijg je automatisch sneller zin in seks.

Spannende speeltjes

Als je seksleven in een sleur belandt is kan het toevoegen van een seksspeeltje een hele nieuwe dimensie aan de seks geven. Doordat je een nieuw element toevoegt word je geprikkeld om andere dingen te proberen en meer aandacht voor elkaar te hebben. Alleen een mini vibrator kan het voorspel al een stuk vuriger maken, wat bijna altijd resulteert in een hete vrijpartij.

Zin kun je maken

Soms lijkt het alsof je zomaar ineens zin hebt, zonder dat er een duidelijke reden voor is. Toch gaat er altijd een seksuele prikkeling aan vooraf, al is het zo simpel als een gedachte. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om iets tegen je zin in te doen en je hebt ook echt niet altijd een dildo nodig om in the mood te raken, maar je kunt wel proberen om de lust op te wekken. Bijvoorbeeld door je partner de kans te geven je op te winden of door het zelf op te zoeken. Lees eens een erotisch verhaal of kijk samen een pikante film. Of vertel elkaar over je seksuele fantasieën. De kans is groot dat je hierdoor zo geprikkeld wordt dat je elkaar de kleren van het lijf scheurt.

Voel je sexy

Wanneer je onzeker bent of jezelf onaantrekkelijk vindt is het een stuk lastiger om een goed seksleven te onderhouden of om zelfs maar te genieten van seks. Je kunt er gelukkig best iets aan doen om jezelf sexy en aantrekkelijk te voelen. Door goed voor jezelf te zorgen en je niet te laten verslonzen, je te scheren (ook in de winter) of mooie kleding of lingerie te dragen kun je al een heel ander gevoel krijgen.

[ Terug naar de Artikelen ]