Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

20-10-2021

Dit zijn de tofste accessoires voor jouw kleine metalhead

Dit zijn de tofste accessoires voor jouw kleine metalhead

Als je metalfan bent en ook van de merchandise houdt dan zit je ongetwijfeld wel eens in de (online) winkeltjes te neuzen naar de nieuwste items. De kans is groot dat je dan ook de speciale metalmerchandise voor de allerkleinste metalheads bent tegen gekomen en eigenlijk alleen al de neiging krijgt om voort te planten zodat je zo'n überschattig ieniemienie metalrompertje kunt aanschaffen voor je toekomstige kroost. Of misschien heb je zelf wel zo’n kleine grunter rondlopen die je van passende merchandise wilt voorzien. Met deze metal accessoires steelt jouw kleine metalhead zeker de show.

Rompertjes

Bovenaan dit lijstje staan natuurlijk de rompertjes. Die kleine pakjes zijn per definitie eigenlijk al het schattigste kledingstuk dat bestaat, maar op de een of andere manier wordt zo'n pakje nog schattiger als er een stoere metalband op staat. Ga je op kraamvisite en zoek je een leuk cadeautje voor kersverse Metal ouders? Stop dan een rompertje met daarop hun favoriete band in je crossbody tas, want dat is natuurlijk een schot in de roos. En of het wel classy is om een baby een rompertje aan te trekken waar Cannibal Corpse op staat, dat interesseert natuurlijk niemand, want alleen al het hebben van zo’n rompertje is hartstikke leuk, ook voor later.

Speentjes

Minstens zo schattig als de rompertjes zijn de speentjes met Metal thema. Want hoe zoet is het als jouw kleintje heerlijk ligt te sabbelen op een speen van AC/DC of Möterhead? Ideaal als je het gebrul van je baby zat bent en even van het gebrul van Slipknot wilt genieten. Ook is het altijd een geschikt kraamcadeau, want zoals elke ouder weet kun je eigenlijk nooit genoeg speentjes hebben. Je raakt die krengen namelijk razendsnel kwijt en dus is het handig om er altijd een bij de hand te hebben bijvoorbeeld in je cowboysbag tijdens een (kindvriendelijk) Metal Fest, maar ook in de auto, bij opa en oma, in elke tas enzovoort. Als je er maar een bij de hand hebt zodra die kleine het luchtalarm aanzet.

Metal rugzakje

Zodra je kroost wat groter is geworden en ze naar school gaan kun je een rugzak voor ze aanschaffen. Maar wat nou als jouw kleine metalhead helemaal geen Nijntje op zijn of haar ruggetje wil hebben hangen, of haar broodtrommeltje niet in een roze Frozen rugzak wil dragen? De meeste ouders zullen misschien twijfelen of ze dan een kinderrugzak van Carcass of Born from Pain aan hun kinderen mee moeten geven naar school. Dat is misschien ook niet zo’n goed plan, maar een compromis is natuurlijk altijd goed. Kies dan bijvoorbeeld voor een kinderrugzak met een subtiel Metal thema, zoals kleine skulls of de corna of bokkengroet.

Het klassieke metal shirtje

Ook voor de kleine metalheads zijn er ontzettend veel toffe metal band-shirts te vinden. Dus ben je op zoek naar een vet shirtje voor je mini-rocker dan kun je ongetwijfeld het perfecte shirtje vinden. Wil je jouw kleine head-banger later zelf zijn eigen band-shirts uit laten kiezen dan kun je eerst ook beslissen om een shirtje te kopen met een toffe metal slogan of metal motiefje. Maar uiteindelijk mag het klassieke metalband-shirt natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast van de echte metalhead, klein of groot.

[ Terug naar de Artikelen ]