Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

24-08-2019

The Rotted - Anarchogram
Jaar van release: 2010
Label: Anarchogram Industries
The Rotted - Anarchogram
In de meest duistere achterbuurten van Londen ontstond in 1997 de band Gorerotted. Tien jaar maakten ze naam met een uiterst lompe mengeling van death metal en grindcore voordat ze in januari 2008 verder gingen onder de naam The Rotted. Met het meesterlijke album Get Dead Or Die Trying’ als gevolg. Nu ruim twee jaar later komt de band met een toegift in de vorm van de EP Anarchogram.

Anarchogram is in eigen beheer uitgebracht en bestaat uit twee nieuwe nummers en vier covers. Op muzikaal vlak is er in ieder geval bar weinig veranderd bij The Rotted. Drink Myself To Death en Dawn Of A New Error zijn weer heerlijk lomp, krachtig en doordrenkt met de typerende zwartgallige humor van vocalist Ben McCrow.

De vier covers van Motörhead, Sepultura, Mayhem en Entombed, zijn natuurlijk ook voorzien van een verrot sausje. Sepultura’s Propaganda komt hier het beste uit de verf. Voor de rest kan je als liefhebber nog wel eens wat bedenkingen hebben. Maar voor de fans van The Rotted valt ook bij deze ‘bonustracks’ nog genoeg te genieten.

Deze EP is een kleine, maar waardevolle toevoeging aan de discografie van de band. The Rotted toont zich ook nu van zijn beste kant en daarom is Anarchogram zeker een aanrader voor de ware liefhebber. Bij de platenboer kan je deze overigens niet vinden, daarvoor zal je naar de website van de band moeten gaan. Maar het is het zeker waard.

Tracklist:
1. Drink Myself To Death
2. Dawn Of A New Error
3. Iron Fist (Motörhead)
4. Propaganda (Sepultura)
5. Deathcrush (Mayhem)
6. Out Of Hand (Entombed)

Reviewer: Matthijs
Toegevoegd: 5 augustus 2010

Koop dit album in

[ Terug naar de Album Reviews ]

The Rotted - Anarchogram
Reactie van Ron op 05-08-2010 om 11:49u

Deze plaat is in de Benelux te verkrijgen bij dis-order.com en ligt ook bij speciaalzaken.

The Rotted - Anarchogram
Reactie van Fetuskiller op 05-08-2010 om 12:35u

Hebben!

The Rotted - Anarchogram
Reactie van Een Metalfan op 05-08-2010 om 13:42u

vet!