Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

18-10-2018

Win een Deicide t-shirt

Met het nieuwe album Overtures Of Blasphemy is Deicide weer helemaal terug! Precies op tijd om binnenkort jaar het dertigjarig jubileum te vieren! De nieuwe plaat is alweer de twaalfde van deze Amerikaanse deathmetallegendes.

Om te vieren dat de band rondom Glenn Benton weer terug is, mogen we van Century Media een drietal t-shirts van Deicide weggeven! Wil je kans maken op een shirt, willen we van jou horen wat jouw eerste Deicide-album was. En geef ook even aan welke maat t-shirt je wilt, mocht je winnen.

Wat was jouw eerste Deicide-album?

Antwoord:
Welke maat t-shirt heb je?:
 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Century Media Records.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 18 oktober 2018. Medewerkers van Metalfan.nl en Century Media Records zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.