Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

20-09-2018

Win kaarten voor Europe

Na een lange pauze kwam Europe in 2004 weer bijeen voor het comeback-album Start From The Dark. Sindsdien weet de Zweedse band niet van ophouden en verschijnt er om de paar jaar een nieuw album dat weer anders klinkt dan zijn voorganger. Walk The Earth is het meest recente werk.

Op woensdag 26 september is Europe weer in het land. De band staat dan in Poppodium 013 te Tilburg. Die avond krijgen we naast de bekende hits als The Final Countdown en Superstitious natuurlijk ook nieuwer materiaal te horen, dat zich moeiteloos kan meten met de bekende songs. Frontman Joey Tempest is tegenwoordig in topvorm, evenals de rest van de band, dus het wordt sowieso een feest. Het voorprogramma wordt verzorgd door King King.

Wil je kans maken op twee kaarten voor deze show? Het enige dat je hoeft te doen is je naam en emailadres in te sturen! Misschien zien we jou dan op 26 september bij Europe in Poppodium 013!


 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Poppodium 013, Tilburg.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 20 september. Medewerkers van Metalfan.nl en Poppodium 013 zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.