Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

17-11-2017

Helloween prijsvraag

De Pumpkins United-tournee van Helloween komt eraan. Na jaren afwezigheid zijn Michael Kiske en Kai Hansen terug bij de band voor een bijzondere tour. Dit houdt niet in dat hun "vervangers" nu zijn opgehoepeld. Nee, Met twee frontmannen en drie gitaristen gaat de band binnenkort de wereld rond voor een drie uur durende show waarin oude en nieuwe Helloween-songs ter gehore gebracht worden!

Dit circus doet op 20 november Poppodium 013 in Tilburg aan en dat mag je natuurlijk niet missen! Voor deze geweldige, unieke show mogen we kaarten weggeven. Wil je kans maken op twee kaarten, dan hoef je alleen maar antwoord geven op de simpele vraag:
Wie was de eerste zanger van Helloween?

Denk je het te weten, stuur dan direct je antwoord in samen met je naam en emailadres. Misschien zien we jou dan op 20 november bij Helloween in Poppodium 013!

Wie was de eerste zanger van Helloween?

Antwoord:
 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Poppodium 013, Tilburg.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 17 november 2017. Medewerkers van Metalfan.nl en Poppodium 013 zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.

Helloween @ 013, Tilburg