Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

17-10-2017

Win kaarten voor Into The Void

Sinds enkele jaren wordt ook in Leeuwarden elk jaar een heerlijk stonerfeestje gehouden. Op 20 en 21 oktober is het tijd voor de vijfde editie van Into The Void!

Dit jaar staan Candlemass, God Is An Astronaut, Saint Vitus, Mos Generator en nog vele andere geweldige bands op het podium in Neushoorn.

Vrijdag 20 oktober:
God Is An Astronaut
Saint Vitus
Ohhms
Mammoth Weed Wizard
Gold
Messa
XII Boar
Stone in Egypt

Zaterdag 21 oktober:
Candlemass
Church of Misery
Ashtoreth
Leviathan Speaks
Klone
Lo!
Diesel King
The Apologist
Kal-El
Haunted
RoTor
The Spacelords
Telepathy
Izah
BelzebonG
p.g Lost
Love Sex Machine
Bathsheba
Gomer Pyle
Neoslave
Dead Elvis and His One Man Grave
Grajo
The Fifth Alliance

Wil je kans maken op twee kaarten? Dat kan! Hiervoor hoef je alleen maar je naam en emailadres in te vullen! Misschien zien we jou dan binnenkort in Leeuwarden op Into The Void!


 
Je naam:
Je emailadres:


De kleine lettertjes:
Deze actie wordt gesponsord door Loud Noise.
Discussie over de uitslag is niet mogelijk. Per persoon wordt slechts 1 inzending toegelaten. Meerdere inzendingen per persoon tellen als 1. Meedoen kan tot en met 17 oktober 2017. Medewerkers van Metalfan.nl en Loud Noise zijn uitgesloten van deelname. Uit de inzendingen worden willekeurig de winnaars getrokken. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld.
Namen en emailadressen van de winnaars worden na afloop bij zaal/organisatie/platenlabel bekend, overige namen/emailadressen worden na afloop gewist en niet toegevoegd aan een mailinglist.

Into The Void 2017