Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-05-2019

Zes nieuwe clips met onder meer Fates Warning
Geplaatst op 13 juni 2018 om 14:15u

Igor Omodei is de regisseur van de beelden bij Seclusion van Black Neon District. Het Franse progressieve metalcollectief is ontstaan uit Outcast (2001-2013) en heeft met Standing Waves zijn eerste ep wereldkundig gemaakt.

Nine Years Of War is de titel van de nieuwe single van 3rd Machine. De progressieve groovemetalband uit het westen des lands heeft een clip opgenomen in P60 in Amstelveen met Janneke de Rooy van Altar als actrice. De cleane gastvocalen zijn van Nienke Verboom.

Minghao Xu is verantwoordelijk voor de visuals bij As All Must Come To Pass van Shylmagoghnar. Dat is een duo uit Zuid-Limburg dat progressieve, atmosferische, melodieuze blackened death metal speelt. Het nummer staat op Transience, dat op 29 juni via Napalm Records verschijnt.

Op diezelfde dag releaset InsideOut Music Live Over Europe van Fates Warning. Dat is een live-album met 23 songs, opgenomen in acht verschillende steden tijdens de Europese headlinertour in januari van dit jaar. Een voorproefje vind je hier met The Light And Shade Of Things.

Op 10 augustus releaset Napalm Records AudioDope van Dropout Kings. Dat is een rapmetalband uit Arizona. Maak kennis met het sextet via de clip bij Scratch & Claw.

Kort maar krachtig: Ironía Y Cocaína van Thanatology, een grindband uit Mexico. Het nummer staat op de eerder dit jaar uitgebrachte ep Un Legado De Negligencia Médica.