Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-05-2019

Zes nieuwe clips met o.a. Uriah Heep en Evanescence
Geplaatst op 09 juni 2018 om 11:00u

P.R. Brown is de regisseur van de clip bij Hi-Lo van Evanescence. Dat is één van de twee nieuwe tracks op Synthesis. De clip bevat beelden van de tour ter promotie van het speciale album, dat oude tracks in een elektronisch en orkestraal jasje bevat. In de clip is violiste Lindsey Stirling te zien.

De eerste single van Treat's nieuwe album Tunguska heet Buil The Love. De melodieuze rockplaat komt op 14 september uit via Frontiers Music Srl. De titel refereert aan een mysterieuze explosie in Siberië in 1908.

Op 29 juni komt Nuclear Blast met Sometimes The World Ain’t Enough. Dat is de vierde full-length van The Night Flight Orchestra. Elia Cristofoli, die al eerder de clip bij Gemini regisseerde, werkt ook nu weer samen met de supergroep met leden van Soilwork en Arch Enemy voor een clip bij Lovers In The Rain.

De rockveteranen van Uriah Heep hebben met Grazed By Heaven een voorproefje online gezet van het album Living The Dream, dat op 14 september uitkomt via Frontiers Music Srl. Het is het vijfentwintigste album van de Britse formatie die volgend jaar het vijftigjarige jubileum viert.

Justin Patricolo is de regisseur van de clip bij School van SAWCE. Dat is een instrumentale rockband uit New Jersey. Het trio is momenteel bezig met een nieuw album en laat zich inspireren door onder meer Plini, Intervals, Explosions In The Sky, The Contortionist en Polyphia.

Primal Symmetry is de nieuwe single van Anima Tempo, een Mexicaans kwintet dat experimentele progressieve death metal maakt. De mannen hebben een contract getekend met Famined Records.