Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

16-01-2019

Clips: Miss May I, Breaking Benjamin, Fleddy Melculy...
Geplaatst op 13 april 2018 om 15:00u

De tour in Zuidoost-Azië van Miss May I was intensief met twintig vluchten in eenentwintig dagen. Beelden van de optredens zie je in de clip bij Under Fire. Het nummer komt van Shadows Inside uit 2017.

Sinds vandaag ligt Ember van Breaking Benjamin in de winkels. Dat is de zesde full-length van de Amerikaanse alternatieve metalband. Torn In Two is het tweede deel in een trilogie over een vader die probeert de ziel te redden van zijn vermoorde dochter. Vijfentwintig cent van ieder verkocht ticket van de zomertour met Five Finger Death Punch gaat naar Prevent Child Abuse America.

De powerbluesformatie The Ugly Kings heeft een door Redouane Chaouki geregisseerde clip online gezet bij Killing Time. Het nummer van de mannen uit Melbourne staat op Darkness Is My Home.

De zuiderburen van Fleddy Melculy hebben een video openbaar gemaakt bij Moeidunidotcom. Het nummer over pesten en zinloos geweld staat op De Kerk van Melculy.

Unique Leader Records releaset op 18 mei Impending Death van Obliterate. Dat is een deathcoreband uit het Canadese Quebec. Het kwintet is sinds 2010 actief en schaart Whitechapel, King Conquer, Oceano, Molotov Solution en Despised Icon onder zijn favorieten.

Het Noorse artrock-collectief Gazpacho heeft beelden online gezet bij Exit Suite, “a song about the fear of dawn and the passing of the old day.” Het nummer is een voorproefje van het album Soyuz, dat op 18 mei verschijnt.