Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

16-01-2019

Zes nieuwe clips met o.a. Deadly Circus Fire en Lyria
Geplaatst op 12 april 2018 om 12:40u

Het Canadese Motion Device rockt erop los in Soul Shaker. Het nummer staat op Wide Awake. Het kwartet uit Toronto bestaat sinds 2010 en noemt Black Sabbath, Rush, Led Zeppelin, Muse en Alter Bridge als inspiratiebronnen.

De deathcoregroep Azazel komt uit Nottingham. Op 17 april wordt de ep Bedlam wereldkundig gemaakt. Een voorproefje daarvan vind je hier met de beelden bij het titelnummer.

Self Affliction is de nieuwe single van Ursus. Dat is een deathcoregezelschap uit het zuid-westen van Engeland. De groep is sinds 2015 actief en voelt zich al na een paar jaar herboren.

Nuuretarik is de eerste single van het debuutalbum Radiant van Eigengrau. Dat komt morgen uit via Prime Collective. Het collectief uit Aarhus maakt instrumentale post-rock.

Het Londense Deadly Circus Fire werkt momenteel aan het derde album. Een voorproefje daarvan vind je hier met de single Ghost. De Engelse formatie laat zich inspireren door onder andere Tool, Mastodon en Deftones.

Het internet-fenomeen Lyria heeft een clip online gezet bij Hard To Believe. Het symfonische metalnummer staat op Immersion, dat gisteren uit is gekomen. De Braziliaanse groep treedt binnenkort op in eigen land en bepaalde concerten, zoals die op 14 april, zijn tegen vergoeding live te volgen via internet.