Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

16-01-2019

Clips: Gone Is Gone, Lords Of Black en meer
Geplaatst op 11 april 2018 om 14:30u

Troy Sanders (Mastodon), Tony Hajjar (At The Drive-In), Troy Van Leeuwen (Queens Of The Stone Age) en gitarist/toetsenist Mike Zarin vormen samen Gone Is Gone. De beelden bij de titeltrack van het debuutalbum Phantom Limb (2017) zijn geschoten bij de ruïnes van Fort Dade op het geïsoleerde eiland Egmont Key in de Golf van Mexico.

Op 11 mei releaset Frontiers Music Srl het derde album van Lords Of Black, de Spaanse metalband met zanger Ronnie Romero (Rainbow) in de line-up. Een voorproefje van de nieuwe release vind je hier met de clip bij World Gone Mad.

Het Slowaakse Symfobia heeft een video opgenomen voor Človek, een orkestraal, rustig nummer in eigen taal. Het septet werkt momenteel aan de opvolger van het debuutalbum Way Of The Queen (2015).

Ook Anthology komt uit Slowakije. De symfonische metalband werkte op de tweede full-length Angel’s Revenge (2016) samen met Joost van den Broek. Bij The Revenge Of Angels zijn beelden verschenen.

De alternatieve rockgroep Lillye heeft een clip online gezet van In The End. Op 18 mei brengt Eclipse Records het tweede album Evolve uit van de Australische groep die naar zangeres Virginia Lillye is vernoemd. Liefhebbers van Skunk Anansie, Sevendust en Halestorm nemen de moeite om de clip te bekijken.

Openluchttheater De Lichtenberg in Weert is het toneel voor de videoclip van My Own Worst Enemy van Call The Riot, dat bestaat uit gitariste/zangeres Natascha Rossel, drummer/zanger Menno Schaap, gitarist Marc van der Meulen en bassist Jason van Breukelen. De hardrockers zijn liefhebbers van de muziek van A Day To Remember, Rise Against, Halestorm, The Pretty Reckless en In This Moment.