Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-02-2019

Clips: In This Moment, Caliban en meer
Geplaatst op 11 februari 2018 om 19:40u

John Henry heeft samen met Ben Hoffman en Chad Fjerstad een video samengesteld bij Enter Oblivion van Darkest Hour. Het nummer staat op de elfde full-length Godless Prophets & The Migrant Flora uit 2017. De tour in april met Cephalic Carnage, Harlott en Havok doet Nederland en België voorlopig niet aan.

Infrequently Vile is de tweede single van de eerste full-length van Hibakusha. Die verschijnt op 19 maart. De Haarlemse formatie werkte samen met Jaap van der Kleijn, die verantwoordelijk is voor de mix, master en productie.

Maria Brink van In This Moment is momenteel druk bezig met het regisseren van de nieuwe liveshow. Daarop staan onder andere tracks van de meest recente plaat Ritual, die sinds juli 2017 in de platenbakken ligt. Hoe een liveshow er ongeveer uitziet, kun je bekijken in de videoclip bij River Of Fire.

Het uit Frankrijk afkomstige The Necromancers heeft een viceo online gezet bij Salem Girl Pt. 1. De mannen uit Poitiers spelen heavy occult rock. Ze touren binnenkort door Europa, maar slaan daarbij België en Nederland over.

Scott Kay van Voyager speelt ook nog gitaar in Statues. De progressieve metal/hardcoregroep uit Perth heeft een clip geopenbaard bij Defiance. Het nummer staat op No Grave, No Burial.

Op 6 april releaset Century Media Records Elements van Caliban. Een voorproefje van het nieuwste songmateriaal vind je hier met de beelden bij Intoxicated. De formatie uit Essen vierde vorig jaar het twintigjarige jubileum.