Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-02-2019

Zes nieuwe clips met onder meer Fozzy en Megadeth
Geplaatst op 09 februari 2018 om 14:00u

Het Eindhovense 7 Miles To Pittsburgh trad in december 2017 op in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer. Van het optreden zijn beelden gemaakt, welke te zien zijn in de video van Same Size Soul. De rockers zijn sinds 2014 bij elkaar.

Sleaszy Rider Records brengt de cd’s uit de discografie van Inner Missing binnenkort opnieuw uit. Inner Missing is een Russisch gezelschap dat avant-garde, rock, gothic en doom mixt. Maak kennis met de groep via de clip bij Outposts Of Heaven.

De Amerikaanse rock/metalgroep Fozzy heeft een clip online gezet bij Painless. Het nummer staat op de zevende langspeler Judas (2017). Recentelijk stonden de mannen nog in het voorprogramma van Steel Panther in Tilburg.

In tegenstelling tot de provocatieve titel van Şeytanu Akbar, staat Ignea juist voor vrede, ongeacht religie. De moderne metalband uit Oekraïne deed vorig jaar in eigen land mee aan de Best Ukrainian Metal Act en zoekt nog financiële ondersteuning om zijn plannen te kunnen blijven uitvoeren. Je kunt de bandleden steunen met cryptovaluta.

Op 23 februari komt Unique van POEM uit. De Griekse band slaat een brug tussen prog en alternatieve metal. Een voorproefje daarvan staat nu online in de vorm van een videoclip bij False Morality.

Leo Liberti is de regisseur van de clip bij Megadeths Lying In State. Het nummer over politici staat op Dystopia (2016), het eerste album met de Braziliaanse gitarist Kiko Loureiro.