Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-02-2019

Videoclips: Ayreon, Jonathan Davis en anderen
Geplaatst op 08 februari 2018 om 15:45u

Wil je het fantastische optreden van Ayreon van september 2017 herbeleven? Dat kan binnenkort met de registratie op dvd/blu-ray. Een voorproefje daarvan vind je hier met de beelden van Everybody Dies.

Sinds eind vorige week heeft Relapse Records Order Of Torment van Genocide Pact op de wereld losgelaten. Het is de tweede full-length van de formatie uit Washington. Verwacht old school death metal in een modern jasje.

De eerste single van het solo-album van Korn-frontman Jonathan Davis heet What It Is. Op Graspop zal hij wellicht meer nummers van zijn aankomende solo-album ten gehore brengen.

A Kew’s Tag, spreek dat maar eens snel uit. De vier Duitsers die samen deze band vormen maken progressieve rock met akoestische gitaren. Hoe dat klinkt, kunt u beluisteren en bekijken middels de clip bij End To Start Again.

Czar Of Crickets Records heeft in november Those van ColdCell gereleased. De muzikanten uit Zwitserland, Duitsland en IJsland maken naar eigen zeggen extreme rock ’n roll, maar die term is verwarrend. Entity I laat juist atmosferische post-black horen.

ex-Elferya-zangeres Claire-Lyse Von Dach heeft begin vorig jaar een solo-album uitgebracht. Daarop staat onder meer I’ll Become. Het nummer is nu in een metalversie verschenen. De Zwitserse kreeg hulp van Vincent Triponez (gitaren, bas en orkestraties) en Axel Synmetalium (drums).