Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-10-2018

Zes nieuwe clips met onder meer Martyr en Currents
Geplaatst op 10 januari 2018 om 14:30u

Power is de derde vrijgegeven track van de eerste ep Shadows & Stories van Adastia. Het nummer gaat over sterker worden van alle ervaringen in het leven en de kracht voelen om er elke dag weer tegenaan te gaan. De symfonische powermetalband is in 2015 ontstaat uit het Roemeense Avatar.

In september tourde Persona door Europa. De symfonische metalband uit Tunesië deed daarbij ook FemME in Eindhoven aan. Daarvan zijn beelden opgenomen in de tourclip van Epilogue: The Final Deliverance. Het nummer staat op de tweede full-length Metamorphosis.

Het Amerikaanse industrialdoomgezelschap Chiildren, bestaande uit Chris Zeischegg en Chad Fjerstad, heeft een cover gemaakt van Bitch Better Have My Money van Rihanna. Karim Meg is de regisseur van de video.

De technische metalcoregroep Currents heeft een clip online gezet bij Delusion. Het nummer over controle en obsessie staat op The Place I Feel Safest (2017). Op 20 januari staan de mannen samen met Void Of Vision, Fit For A King en Miss May I in Melkweg te Amsterdam en een dag later is het kwartet in Kafka te Antwerpen.

De heavyrockers van Headcharger hebben beelden openbaar gemaakt bij de track Dirty Like Your Memories. Het nummer staat op Hexagram (2017). Het kwintet uit Caen is sinds 2004 actief.

De Utrechtse metalband Martyr draait al sinds 1982 mee. De mannen vierden het 35-jarig jubileum op 22 september 2017 in P60 te Amstelveen tijdens Heavy Metal Maniacs Festival. Beelden daarvan zijn te zien in de clip bij Infinity.