Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-10-2018

Zes nieuwe clips met onder meer Iced Earth en Hamferđ
Geplaatst op 05 december 2017 om 20:00u

Het Servische bedrijf iCODE is verantwoordelijk voor de clip bij Black Flag van Iced Earth. Het nummer staat op Incorruptible en is een exacte vertelling van een historisch piratenverhaal, waarin ook Nederlanders een rol spelen.

In Black Cadillac werkt Hollywood Undead samen met B-Real van Cypress Hill. Het hiphopnummer staat op V, dat sinds 27 oktober in de winkels ligt. De Amerikaanse rockers komen in januari naar Europa om te touren.

Evenmore- en Rage Of Light-zangeres Melissa Bonny heeft samen met Jonathan Pellet (zanger/toetsenist bij Rage Of Light) Teardrops geschreven. Jonathan heeft de beelden erbij geregisseerd.

Tijdens de tour in Litouwen en Estland is er een clip opgenomen bij Don’t Fear Death van Be Under Arms. Het Russische gezelschap combineert naar eigen zeggen groove metal, melodeath en metalcore, maar Don’t Fear Death is een experiment met akoestische gitaren, cleane en extreme zang.

Het Amerikaanse Eyes Set To Kill is een aan Century Media verbonden rockgroep die met Break hoopt door te breken buiten eigen land. Het nummer staat op het nog te verschijnen zesde album.

”A lovelorn ode and a monstrous lament”, zegt Hamferđ over Frosthvarv, de zojuist vrijgegeven track met bijbehorende video van het IJslandse doomcollectief. Op 12 januari komt de tweede full-length Támsins Likam uit via Metal Blade Records.