Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-07-2018

Zes nieuwe clips met o.a. Motionless In White
Geplaatst op 10 oktober 2017 om 19:30u

Op 27 oktober komt Winds Of Plague met Blood Of My Enemy. Orie McGinness regisseerde de clip bij Never Alone, die het verhaal vertelt “of a misunderstood woman who has harnessed her inner demons to her advantage.”

Eerder deelden we al de clip bij het titelnummer van het op 20 oktober te verschijnen vijfde album van We Came As Romans, de post-hardcoregroep uit Michigan. Nu is het de beurt aan Lost In The Moment.

Vier jaar na het debuut van Vandenberg’s Moonkings is opvolger MK II een feit. De albumreleaseshow is op 11 november in Atak te Enschede, een maand later zijn er clubshows. Een voorproefje van de nieuwe collectie songs vind je hier met Tightrope.

Eerder deelden we al de beelden bij Lifeless van Exhumed, nu is het de beurt aan Night Work. Beide tracks staan op Death Revenge, dat komende vrijdag in de winkels ligt. De thematiek grijpt terug op moorden in de begin van de negentiende eeuw.

Ook Motionless In White heeft wederom een door Max Moore geregisseerde clip online gezet. Necessary Evil staat op Graveyard Shift. U hoort Korn-invloeden? Dat kan kloppen. Jonathan Davis verzorgt de gastzang.

Vocalist Sean Z (Dååth, ex-Chimaira), Attila Csihar (Mayhem), gitarist/bassist/toetsenist/vocalist Frédéric Leclercq (DragonForce), gitarist Stephane Buriez (Loudblast), bassist Heimoth (Seth) en drummer Joey Jordison (Vimic, ex-Slipknot) vormen samen Sinsaenum. De extreme deathmetalgroep komt op 10 november met de ep Ashes.