Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

22-07-2018

Zes clips met onder meer Korpiklaani en Devilment
Geplaatst op 31 juli 2017 om 13:00u

De muziek van Korpiklaani komt het beste tot leven tijdens optredens. Nuclear Blast brengt daarom op 25 augustus de blu-ray/dvd+dubbel-cd Live At Masters Of Rock uit. Een voorproefje daarvan vind je hier met de beelden bij Erämaan Ärjyt. Op de release staat niet alleen de hele show van 2016, maar als bonus ook die van 2014. De Finse folkformatie komt op 18 februari 2018 met Arkona, Heidevolk en Trollfest naar Melkweg te Amsterdam.

In eerste instantie het project van Daniel Finch, maar na diens vertrek de ‘tweede band’ van Dani Filth (Cradle Of Filth): Devilment. Sinds vorig jaar ligt Devilment II: The Mephisto Waltzes in de winkels en daarop staat onder andere JudasStein.

Agonia Records releaset op 22 september de nieuwe plaat van King Parrot. Ugly Produce is de titel van de nieuwe collectie songs. De Australische band die thrash, grind en punk mixt, heeft een grappig en confronterend filmpje online gezet bij Ten Pounds Of Shit In A Five Pound Bag.

Eerder deelden we al de clip bij Seedless Star van Cloakroom, nu is het de beurt aan The Sun Won’t Let Us Go. Beide tracks staan op Time Well, dat op 18 augustus via Relapse Records verschijnt.

Later dit jaar komt Moker met zijn vierde plaat. De titel daarvan is Home Invader. De Antwerpse deathmetalformatie dankt Sam Velghe voor het opnemen en editen van de video bij Held Hostage.

Kort maar krachtig; dat geldt voor Bag Of Blades van Wvrm. Dat is een kwartet grinders uit Greenville, South Carolina. Het nummer staat op de aankomende ep Can You Hear The Wind Howl.